dobroge.tv

Live

A început concursul de pian ''Constanța International Competition-Festival for Young Pianists''

27 octombrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Concursul de pian „Constanța International Competition-Festival for Young Pianists” a început seara trecută și se va încheia pe 03 noiembrie. Acesta se desfășoară pe scena sălii „Sergiu Celibidache” a Colegiului Naţional de Arte „Regina Maria”.

“Acest proiect este organizat de Asociația Nihil Sine Arte, în parteneriat cu Colegiul Național de Arte „Regina Maria” și Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța”, a spus Roxana BOȘNEAGU, profesor de canto Colegiul Național de Arte „Regina Maria”.

În competiție s-au înscris concurenți din mai multe orașe din România, precum Constanța, București, Galați, Timișoara, Pitești și Iași, dar și din străinătate: Republica Moldova, Italia și Regatul Unit.

Concurenţii vor avea ocazia să-și exprime pasiunea pentru pian într-o competiție de nivel ridicat, al cărei juriu este alcătuit din personalități artistice și pedagogice din România și din străinătate.

Concursul se va desfășura într-o singură etapă, pe mai multe grupe de vârstă: 7-9 ani, 10-12 ani, 13-15 ani, 16-18 ani și 19-23 ani. Se vor acorda premii în bani pentru toate categoriile, iar intrarea este liberă.

Concursul „Constanța International Competition-Festival for Young Pianists” a debutat în anul 2018, în Constanţa, cu scopul de a-i încuraja şi susţine pe tinerii artişti instrumentişti. Proiectul este finanţat de Primăria Municipiului Constanța și are o valoare de peste 112 mii de lei.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233