dobroge.tv

Live

Restricții temporare de trafic în urma unor lucrări la sensul giratoriu situat la intersecția bulevardului Mamaia cu bulevardul Aurel Vlaicu

27 octombrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Pentru amenajarea insulelor de separație dinspre Siutghiol și bulevardul Aurel Vlaicu, începând de luni, 30 octombrie, timp de două săptămâni și jumătate, vor fi instituite restricții de circulație.

Astfel, circulația autovehiculelor va fi restricționată în sensul giratoriu pentru autovehiculele care vin dinspre Năvodari spre zona Pescărie și pentru cele care vin dinspre Pescărie spre bulevardul Aurel Vlaicu, în sensul că nu vor mai putea efectua virajul la stânga prin sensul giratoriu.

Autovehiculele care vin dinspre Pescărie și vor să vireze la stânga pe bulevardul Aurel Vlaicu, vor putea face acest lucru mergând pe direcția înainte până în sensul giratoriu din fața hotelului Delta. Autoturismele care vin dinspre Năvodari și vor dori să efectueze virajul la stânga pe bulevardul Mamaia, vor putea vira la stânga prin sensul giratoriu de la Păpădie, apoi dreapta pe breteaua care trece pe sub pasarelă, către Pescărie. Autoturismele care vin de pe bulevardul Mamaia cu direcția Năvodari, vor putea efectua virajul la stânga prin sensul giratoriu de la Telegondolă.

Aceste restricții de trafic au caracter temporar și sunt avizate de Comisia de Circulație și Inspectoratul de Poliție Județean Constanța- Serviciul Rutier. După finalizarea lucrărilor, circulația autovehiculelor va reveni la vechea configurație.

„Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări”, transmite municipalitatea.


Sursă foto: Primăria Constanța

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233