dobroge.tv

Live

Ziua Armatei Române s-a încheiat cu retragerea cu torţe a marinarilor militari, la Constanța

26 octombrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Constănțenii au luat parte aseară la un adevărat spectacol. A avut loc retragerea cu torțe a marinarilor militari, eveniment ce a făcut parte din cele prilejuite pentru a marca Ziua Armatei Române. Constănțenii i-au putut admira pe traseul Bulevardul Tomis - Sala Sportului - Strada Traian - Parcul Arheologic - Monumentul Victoriei.

Retragerea cu torţe reprezintă un gest simbolic destinat să aducă omagiu militarilor care și-au dat viața în serviciul datoriei lor pe câmpurile de luptă, fie în țară, fie în străinătate. Scopul este de a readuce în atenție lupta neîntreruptă a Armatei Române pentru apărarea integrității și independenței naționale și de a comemora curajul celor care s-au angajat în această misiune.

În Constanța, marinarii militari au marcat Ziua Armatei României la „Monumentul Victoriei” din Parcul Arheologic. Aici a avut loc o ceremonie militară și religioasă. Ziua Armatei României reprezintă un moment de înaltă prețuire și omagiu adus ostașilor români care au luptat pentru independența și integritatea teritorială a statului român, iar pentru a îi cinsti eroi și pentru a marca această zi de sărbătoare și recunoștință.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233