dobroge.tv

Live

Constanţa a rămas fără apă caldă din cauza unei avarii

Constanţa a rămas fără apă caldă din cauza unei avarii
25 octombrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Locuitorii orașului Constanța racordați la sistemul central de termoficare au rămas fără apă caldă la robinete, din cauza unei avarii. Oamenii au transmis pe adresa redacţiei mai multe mesaje prin care solicitau informaţii cu privire la reluarea furnizării apei calde. De altfel, şi pe grupurile de Facebook din Constanţa au apărut numeroase comentarii prin care oamenii îşi exprimau nemulţumirea.

"Nu este apă caldă în Tomis Nord de 3 zile" , "Nici la Pod Butelii, nu avem apa calda de ieri", "Nici pe Soveja nu este de ieri", "Se zice ca moda se întoarce odată la câțiva ani... se pare că moda Evului Mediu se face tot mai prezentă", "Nu apă, nu căldură.... urmează şi curentul electric... acum parcă cei de la "țară "par nişte şeici/împărați în comparație cu "orășenii", "Până şi cei de la ţară au apa caldă, căldură, numai noi zici că trăim într-un trib din Africa. O să ajungem să ne facem programare care vrea să facă baie jumătate de oră pe zi apă caldă", "Am copii mici şi sunt şi gravidă şi mi-e greu să încălzesc apă", sunt câteva dintre zecile de comentarii.

Pe pagina RADET, ultimul comunicat în legătură cu întreruperea apei calde este de ieri. "Ca urmare a apariției în timpul nopții a unei avarii pe rețeaua de transport care alimentează PT120, a fost afectată funcționarea sistemului și momentan nu furnizăm apa calda de consum. Avaria a fost identificată și lucrăm pentru eliminarea acesteia. Vor rămâne izolate punctele termice 120; 121; 122; 123; 138; 139; 140; 142; 145; 146 și 147. Pentru restul punctelor termice a început deja încărcarea instalațiilor in CET Palas. Vom reveni să comunicăm finalizarea lucrărilor de eliminare a acestei avarii.Ne cerem scuze pentru disconfortul creat consumatorilor noștri!Dispecerat non-stop: 0241 616 792".

Reporterii Dobrogea TV au sunat la Dispeceratul RADET pentru a afla când se reia furnizarea apei calde în municipiu de unde s-a primit răspunsul că angajaţii lucrează încă de ieri pentru remedierea avariei şi că cel mai probabil în cursul zilei de astăzi sau în cursul nopţii, constănţenii vor avea din nou apă caldă la robinete.

Administratorul RADET Constanţa, Liviu Popa, a declarat că furnizarea apei calde a fost întreruptă din cauza unor avarii apărute pe cele două magistrale ale rețelei, dar s-a lucrat nonstop pentru remedierea problemei. Astăzi, în jurul orei 11, au fost finalizate lucrările, iar în acest moment se umple cele două magistrale. Administratorul RADET a precizat că în cursul serii ar urma să fie reluată furnizarea apei calde.

În urma acestei avarii, a fost afectată o mare parte din oraș, din 134 de puncte termice, peste 70 au fost afectate de parametrii scăzuţi sau chiar lipsa apei calde.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233