dobroge.tv

Live

Peste 64.000 de pachete cu țigări, în valoare de aproximativ 1,3 milioane lei, descoperite în Portul Constanța Sud. GALERIE FOTO/VIDEO

26 octombrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud, au descoperit în Portul Constanţa Sud, într-un container sosit din Pakistan, 64.500 pachete cu ţigări de diferite mărci, contrafăcute. Bunurile, în valoare de aproximativ 1.300.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În data de 24.10.2023, în Portul Constanţa Sud, o echipă comună formată din polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud a descoperit, într-un container sosit din Pakistan, 64.500 pachete cu ţigări, bunuri susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală a unor mărci cunoscute. Bunurile, în valoare totală de 1.290.000 lei aveau ca destinaţie o societate comercială de pe teritoriul Ucrainei.

Poliţiştii de frontieră s-au sesizat din oficiu în vederea întocmirii actelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, faptă prevăzută la art. 102 alin. (1) lit.b din Legea nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice, cu modificările şi completările ulterioare, iar ţigările, în valoare totală de 1.290.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.


Sursă foto/video: Garda de Coastă

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233