dobroge.tv

Live

Scandal la o benzinărie din Constanța. Fostul preot Daniel Balaș, amenințat de un alt bărbat: „Am sunat la 112 și vine domnul și-mi dă mie amendă” - ce spune IPJ Constanța. VIDEO

Scandal la o benzinărie din Constanța. Fostul preot Daniel Balaș, amenințat de un alt bărbat: „Am sunat la 112 și vine domnul și-mi dă mie amendă” - ce spune IPJ Constanța. VIDEO
24 octombrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Fostul preot Daniel Balaș a fost implicat într-un scandal într-o benzinărie din zona Pescărie din Constanța. Se pare că un bărbat l-ar fi înjurat și agresat, motiv pentru care a sunat la 112 și a cerut ajutorul oamenilor legii. Întreaga scenă a avut loc în noaptea de duminică spre luni, 23 octombrie.

„Eram la OMV aici, la, Pescărie, stăteam live pe TikTok. Dintr-o dată, vine un individ, îmi bate în geam și începe să mă înjure. Am crezut că face vreo caterincă la început și l-am întrebat ce s-a întâmplat. Că ce, am adormit în mașină? Să mut mașina de aici. În condițiile în care tot OMV-ul era gol. Era 1 dimineața. Când am văzut că vrea să mă întărâte, am întors camera spre el”, a povestit Daniel Balaș pe rețelele de socializare.

Potrivit acestuia, totul a degenerat, așa că a apelat la Poliție.

După ce a văzut că insist cu telefoanele la 112 să vină un echipaj de poliție, acest individ a încercat să mă agreseze și fizic. S-a apropiat de mine să mă intimideze, neținând cont că sunt camere de filmat în OMV și că eu sunt în timpul unui live pe TikTok. Nu a ținut cont nici când a venit poliția, ci mi-a făcut un vânt gata gata să mă duc pe spate. Parcă a prins mai mult curaj când a văzut poliția lângă el”, a mai povestit Daniel Balaș pe rețelele de socializare.

Polițiștii ajunși la fața locului i-au legitimat pe cei doi bărbați, dar fostul preot susține că doar el a fost amendat cu 1.000 de lei, iar celălalt bărbat ar fi fost lăsat să plece. Totuși, polițistul a precizat că și celălalt bărbat a fost legitimat și va fi sancționat.

De partea cealaltă, reprezentanții IPJ Constanța au transmis prin intermediul unui comunicat de presă că ambii bărbați au fost amendați cu 1.000 de lei.

Ce spune IPJ Constanța

La data de 23 octombrie, în jurul orei 00.10, polițiști din cadrul Poliție Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, la o spălătorie auto de pe bulevardul Mamaia, are loc un conflict verbal între două persoane.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificați doi bărbați, între care ar fi avut loc un conflict spontan.

Aceștia au fost sancționați contravențional, în baza Legii 61/1991, cu amendă în valoare de 1.000 de lei.


Sursă foto/video: Facebook Daniel Balaș/ TikTok dariusrazvan01

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233