dobroge.tv

Live

Scandal în plină stradă, la Constanţa. Poliţişti luaţi la rost după ce ar fi agresat o fată de 17 ani atunci când au încătuşat-o, poliţist: "Și când se droghează, tot copil e?" - VIDEO

20 octombrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Un agent de poliţie de la Secţia 5 din Constanţa este acuzat ar fi bruscat o fată de 17 ani atunci când a încătuşat-o. Superiorii poliţistului au deschis o anchetă în acest caz.

Imaginile care i-ar fi indignat pe trecători au fost postate de o femeie pe TikTok. Aceasta susţine că i-a văzut de la balcon pe polițiști în timp ce au fost agresivi cu fata de 17 ani şi a coborât ca să o apere.

„Este un copil, domnule! Chemați Ambulanță!”, strigă martora. Poliţiştul i-a transmis că el doar îşi face meseria. „Și când se droghează, tot copil e?”, a mai spus poliţistul.

În tot acest timp, pe imagini, se vede și tânăra reținută de polițiști, aflată pe bancheta din spate, care plânge și spune că nu se simte bine. Un bărbat deschide portiera și îi oferă fetei o sticlă cu apă, scrie adevarul.ro.

Martoră: - Cum te-ai urcat cu picioarele pe ea, aici pe stradă. Asta ai făcut.

Poliţist: - Dacă nu v-a convenit procedura mea, nu-i nicio problemă.

Martoră, către fata de 17 ani: - Cum te simţi? Nu! Eşti bine? Ce ţi-au făcut?

Fata de 7 ani: - M-au tras de haine şi au vrut să tragă de mine pe stradă. Nu mai pot!

UPDATE. Ce spune IPJ Constanţa

IPJ Constanța a trimis un punct oficial de vedere referitor la imaginile apărute în spațiul public:

„La data de 19 octombrie, în jurul orei 13.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța- Secția 5 Poliție au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că mai multe persoane provoacă distrugeri apartamentului său. Polițiști deplasați la fața locului au identificat persoana care a apelat la 112, precum și alte trei persoane aflate în locuință, respectiv o minoră, de 17 ani, și doi tineri, de 22 de ani, respectiv 23 de ani. Deoarece, cei trei tineri ar fi fost incoerenți în vorbire și nu ar fi putut preciza motivul prezenței lor în apartament, s-a procedat la efectuarea controlului corporal asupra tinerilor de 22 și 23 de ani. Astfel, asupra unuia dintre ei a fost descoperită o substanță susceptibila a avea efecte psihoactive”,se arată în comunicatul IPJ Constanța

Incidentul care i-a revoltat pe oamenii din zonă s-a produs în momentul în care fata de 17 ani a încercat să fugă, însă a fost prinsă de oamenii legii după 20 de metri. Din hanorac, susțin polițiștii, a căzut un grinder.

„În cauză, au fost sesizați reprezentați ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, urmând să fie sesizați și polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Sursă foto: observatornews.ro.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233