dobroge.tv

Live

Ministrul iordanian de Externe, despre faptul că nu Israelul este vinovat de explozia de la spitalul din Gaza: "Nimeni nu crede această poveste în această parte a lumii"

Ministrul iordanian de Externe, despre faptul că nu Israelul este vinovat de explozia de la spitalul din Gaza:
19 octombrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Ministrul de externe al Iordaniei, Ayman Safadi, a declarat, pentru NBC News, că în Orientul Mijlociu există un scepticism profund în ceea ce priveşte evaluarea Israelului şi a SUA cu privire la explozia de la spitalul din Gaza.

Cel puţin 500 de morţi după ce o rachetă a căzut pe un spital din orașul Gaza. Israelul și Hamas se acuză reciproc de atac - Ministerul Afacerilor Externe se declară şocat şi profund întristat

"Nimeni nu crede această poveste în această parte a lumii. Singurul mod în care oamenii ar putea accepta o altă poveste este dacă ar exista o anchetă internaţională independentă privind tragedia care a avut loc, cu dovezi impecabile că nu a fost Israelul", a declarat Safadi pentru NBC News.

Guvernul SUA apreciază că Israelul nu este responsabil pentru explozia de la spitalul din Gaza în care ar fi fost ucişi, marţi, sute de civili, a anunţat miercuri Consiliul de Securitate Naţională al Casei Albe. Într-un comunicat, purtătoarea de cuvânt Adrienne Watson a subliniat că serviciile de informaţii au spus că "unii militanţi palestinieni" din Fâşia Gaza cred că explozia "a fost probabil cauzată de o rachetă rătăcită lansată de Jihadul Islamic Palestinian". Aceeaşi versiune fusese împărtăşită şi de armata israeliană, la câteva ore după atac, după ce ar fi făcut unele verificări, potrivit news.ro.

Sursă foto: aa.com

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233