dobroge.tv

Live

ISU recrutează! Iată ce trebuie să faci dacă vrei să fii pompier

18 octombrie 2023
Publicitate

Pompierii sunt adevărați eroi, salvatori care se confruntă cu pericole pentru a proteja viețile noastre. Această meserie vitală este dedicată prevenirii și gestionării incendiilor, dar și intervenției în situații de urgență variate, de la salvări în caz de inundații până la accidente rutiere grave. Cei care visează la o astfel de meserie se pot acum înscrie la școala de subofiţeri de pompieri din Boldești. 300 de locuri sunt libere.

Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldeşti alocă 300 de locuri pentru tinerii care doresc să îmbrace uniforma de salvator. Lista de înscrieri este deschisă începând de luna aceasta. Cei care aspiră la o carieră în domeniu, trebuie să știe că sunt 275 de locuri libere pentru subofiţer de pompieri şi protecţie civilă și 25 de locuri pentru maistru militar auto.

„Persoanele care îndeplinesc condițiile și criteriile necesare pot transmite cererea de înscriere și, după caz, consimțământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar de către unitatea noastră, până la data de 05 noiembrie 2023 inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică. Acestea trebuie să fie completate lizibil, semnate și transmise, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail : resurse_umane@isudobrogea.ro”, a declarat lt. Ana Maria Stoica, purtător de cuvânt ISU Constanța.

Candidații trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18 și 27 de ani, să aibă bacalaureatul luat, iar media generală obținută la purtare să nu fie sub nota nouă. De asemenea, candidații nu trebuie să fie în curs de urmărire penală ori de judecată.

„Calendarul este următorul: 24 noiembrie, data până la care va avea loc evaluarea psihologică. 24 noiembrie-termenul pentru depunerea tuturor documentelor necesare constituirii dosarului de recrutare. 07-13 decembrie, evaluarea performanțelor fizice. 16 decembrie-- susținerea probei de evaluare a cunoștințelor; 20 decembrie - 25 ianuarie 2024: examinarea medicală, la care pot participa doar candidații care se încadrează în numărul locurilor scoase la concurs, în ordinea descrescătoare a notelor finale”, a mai declarat lt. Ana Maria Stoica, purtător de cuvânt ISU Constanța.

Rezultatele finale vor fi afișate pe data de 2 februarie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233