dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. După aproape două luni de când a sfârşit într-un incident tragic, Bogdan va fi înmormântat acasă. ''Călătoria ta s-a sfârșit mult prea devreme!''

CONSTANŢA. După aproape două luni de când a sfârşit într-un incident tragic, Bogdan va fi înmormântat acasă. ''Călătoria ta s-a sfârșit mult prea devreme!''
16 octombrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Moartea unui tânăr navigator a îndurerat familia, dar şi pe toţi cei care l-au cunoscut. La aproape două luni după ce şi-a găsit sfârşitul departe de casă, Bogdan va fi înmormântat pe 17 octombrie acasă. Anunţul a fost făcut de fratele acestuia, pe reţelele de socializare.

"Cu durere în suflet, marți, 17 octombrie, ora 13:00, îl vom conduce pe ultimul drum pe fratele meu, Ninel Bogdan. Dumnezeu sa-l ierte și sa-l odihnească în pace!", a scris Alin, fratele lui Bogdan.

Reamintim că Bogdan şi-a pierdut viaţa la sfârşitul lunii august. În vârstă de 36 de ani, acesta era ofițer 3 pe o navă care se afla în portul Qingdao din China. Potrivit rapoartelor preliminarii, tânărul a murit decapitat după ce parâmele din partea din spate ale navei s-ar fi încurcat. Tânărul era din comuna Lipniţa, judeţul Constanţa.

Şi primarul comunei a postat un mesaj de condoleanțe .„Golul lăsat în urmă prin stingerea din viaţă a fiinţei dragi nu poate fi acoperit de nimeni şi nimic. Rugăciunile și amintirile plăcute sunt ceea ce avem pentru a comemora viața celui care a plecat dintre noi. Fie ca dragostea familiei și a prietenilor să reprezinte sprijinul de care aveți nevoie în aceste zile de mare durere sufletească. Nu cred că rândurile mele vă vor putea alina durerea şi tristeţea prin care treceti! Cele mai sincere condoleanțe! Drum lin către cer, Bogdan!”, a scris, pe Facebook, Dinu Nicolae Florin.

Sindicatul Liber al Navigatorilor a transmis, imediat după incident, că autoritățile din China fac cercetări cu privire la acest accident, iar familia marinarului ar trebui să primească un raport final despre eveniment.

„Pe o navă care se afla în China, în portul Qingdao, a avut loc un tragic accident care s-a soldat cu pierderea vieţii unui ofiţer român. NBP se afla la manevra pupa între două parâme încurcate care s-au întins în forţă lovindu-i casca şi capul acestuia. Lovitura a fost aşa de puternică încât capul fost desprins de corp, decesul survenind pe loc. Autorităţile din China şi compania fac investigaţii în privinţa acestui tragic accident. Familia trebuie să primească un raport final în care să se descrie împrejurările în care a avut loc accidentul, cum s-a întamplat şi cine se face vinovat (dacă sunt vinovaţi)”, a anunţat Sindicatul Liber al Navigatorilor.

SLN a mai transmis un mesaj tuturor marinarilor cu privire la condițiile de muncă: „Tuturor navigatorilor - mare atenţie - munciţi în siguranţă ! Orice aspect care vă poate pune viaţa în pericol trebuie să o raportaţi sindicatului şi autorităţilor”.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233