dobroge.tv

Live

Se oprește apa în localitatea constănțeană Ostrov!

12 octombrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Atenție, se oprește apa în localitatea constănțeană Ostrov! RAJA va executa lucrări de racordare. Abonații nu vor avea apă la robinete timp de opt ore. Lucrările vor avea loc mâine.

RAJA va executa lucrări de racordare noilor conducte la rețeaua existentă și dezafectarea rezervoarelor vechi și Castel apă. Acestea vor avea loc vineri, 13 octombrie, în intervalul orar 08:00 – 16:00. Din această cauză, RAJA va întrerupe furnizarea apei potabile. 

Afectați vor fi abonații din localitatea constănțeană Ostrov. Investitia face parte din Contractul de lucrări „Surse de apă și aducțiuni: Ostrov, Mereni, Plopeni și Comana; Stație de tratare Băneasa; Stație de clorare: Adamclisi, Mereni, Vâlcelele și Tataru; Rezervoare: Zorile și Chirnogeni; Gospodării de apă: Ostrov, Viile, Lanurile, Plopeni, Movila Verde, Independența, Dumbrăveni, Furnica, Tufani, Fântâna Mare, Darabani și Comana.” 

RAJA își cere scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigură că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ. 

Totodată, utilizatorii afectați de această lucrare sunt rugați să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233