dobroge.tv

Live

''Tăticul meu puternic nu mai e, a murit nevinovat''. Un şofer a murit din cauza unui alt conducător auto care era rupt de beat, individul şi-a băgat în spital şi copilaşul de doar 5 ani

''Tăticul meu puternic nu mai e, a murit nevinovat''. Un şofer a murit din cauza unui alt conducător auto care era rupt de beat, individul şi-a băgat în spital şi copilaşul de doar 5 ani
12 octombrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Un bărbat a fost reţinut de procurorii din Satu Mare după ce a provocat un accident în urma căruia un şofer nevinovat a murit. El avea o alcoolemie de 1,63 g/l la prima probă şi de 1,40 la cea de-a doua probă. Şoferul băut se afla în mașină și cu copilul său de 5 ani care a fost grav rănit.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare au anunţat, joi, printr-un comunicat de presă, că un bărbat este urmărit penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi ucidere din culpă.

Anchetatorii au stabilit că, miercuri seara, bărbatul conducea un autoturism Volkswagen Touareg pe podul Decebal din municipiul Satu Mare, iar la un moment dat a pătruns pe sensul opus de circulaţie şi a lovit din lateral un autoturism Mercedes.

“Pentru a evita impactul, conducătorul autoturismului marca Mercedes a virat la dreapta, astfel că autoturismul marca Volkswagen Touareg, condus de către inculpat, a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca Audi Q5, acesta din urmă fiind proiectat în parapetul din partea stângă. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului autoturismului marca Audi Q5 şi vătămarea corporală a unui minor în vârstă de cinci ani, fiul conducătorului autoturismului marca Volkswagen Touareg - aflat pe bancheta din spate”, au transmis procurorii.

Conducătorul autoturismului Volkswagen Touareg avea o concentraţie alcoolică de 1,63 g/l alcool pur în sânge la prima probă prelevată şi o concentraţie de 1,40 g/1 alcool pur în sânge la cea de-a doua probă.

El a fost testat şi pentru depistarea substanţelor psihoactive în organism, dar rezultatul a fost negativ.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat Judecătoriei Satu Mare pentru luarea măsurii arestului preventiv.

Mesaje dureroase pentru şoferul mort nevinovat

Gheorghe G., 56 de ani, a fost mecanic de locomotivă în cadrul Căilor Ferate Române (CFR) timp de 33 de ani și a fost o persoană extrem de apreciată, fiind o fire jovială și un profesionist la locul de muncă, scrie presasm.ro.

”Tăticul meu, îngerul meu păzitor nu trebuia să-mi dai drumul niciodată. Toată lumea te-a iubit tăticuțul meu. Tăticul meu puternic nu mai e, a murit nevinovat”, este mesajul transmis de fiica victimei.

”Am aflat cu tristețe fără margini de pierderea verisorului meu drag! De azi înainte nu-l voi mai cauta la telefon sau acasă. De azi înainte îl voi cauta doar în inima mea ,singurul loc de unde nu va mai pleca niciodată. Verișorul meu sa te odihnești în pace”, este mesajul transmis de către artistul sătmărean Ghiță Munteanu.

”Verișorul meu, erai o persoană strălucitoare, amabilă, puternică, un exemplu pentru noi toți! Am fost atașați unul de altul, găseai întotdeauna un cuvânt, un sfat bun în perioadele dificile, mă îndrumai și îmi erai alături mereu, îmi vei lipsi enorm. Dumnezeu să îți de-a odihna veșnică”, este un alt mesaj plin de durere.

Sursă foto: presasm.ro.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233