dobroge.tv

Live

RĂZBOI ÎN ISRAEL. Imagini dramatice din timpul atacului la festivalul de muzică. Participanții au fugit disperați din calea gloanțelor: „Oameni mureau peste tot” - peste 260 de cadavre descoperite. VIDEO

RĂZBOI ÎN ISRAEL. Imagini dramatice din timpul atacului la festivalul de muzică. Participanții au fugit disperați din calea gloanțelor: „Oameni mureau peste tot” - peste 260 de cadavre descoperite. VIDEO
09 octombrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Clipe de coșmar la un festival de muzică din Re'im, o localitate situată la granița cu Fâșia Gaza. Teroriștii Hamas au împușcat la întâmplare și au răpit mai multe femei. Cel puţin 260 de cadavre au fost găsite.

CITEȘTE ȘI: RĂZBOI ÎN ISRAEL. Peste 700 de persoane au murit, iar alte 2.100 au fost rănite în Israel, sute de cadavre găsite la locul unui festival de muzică: „Prețul pe care îl va plăti Fâșia Gaza va fi unul foarte greu”

Mii de tineri participau la festivalul de muzică „Nature Party” când teroriștii Hamas au declanșat războiul în Israel. Conform informațiilor oferite în postare, tinerii uciși nu sunt numai israelieni, ci și americani, germani, canadieni sau norvegieni.

Serviciul israelian de salvare Zaka spune că paramedicii săi au scos aproximativ 260 de cadavre de la un festival de muzică la care participau mii de oameni şi care a fost atacat de militanţii Hamas. Este de aşteptat însă ca bilanţul total să fie mai mare, deoarece alte echipe de paramedici lucrau în zonă.

Pe unele imagini postate pe rețelele sociale se poate observa momentul în care tinerii de la festival realizează că are loc un atentat, atunci când teroriștii deschid focul și împușcă la întâmplare. Oamenii disperați încearcă să-i găsească pe cei dragi.

Dintre participanţii la festival, Ortel a declarat că primul semn că ceva nu era în regulă a fost când o sirenă a pornit în zori, avertizând că se lansează rachete. Martorii oculari au spus că rachetele au fost urmate rapid de focuri de armă.

Au oprit curentul electric şi dintr-o dată, de nicăieri, ei [militanţii] au intrat înăuntru trăgând focuri de armă, deschizând focul în toate direcţiile”, a declarat ea pentru Channel 12 din Israel. „Cincizeci de terorişti au sosit în dube, îmbrăcaţi în uniforme militare”, a spus ea.

Participanţii la festival au spus că erau jeepuri pline de bărbaţi înarmaţi, care trăgeau în maşini.

Au tras rafale, iar noi am ajuns la un punct în care toată lumea şi-a oprit maşinile şi a început să fugă. M-am urcat într-un copac, un tufiş ca acesta, iar ei au început să împroaşte oamenii. Am văzut mulţimi de oameni răniţi aruncaţi de colo-colo, iar eu eram într-un copac şi încercam să înţeleg ce se întâmplă”.

Gili Yoskovich a povestit pentru BBC cum s-a ascuns într-o livadă de pomelo. „Mergeau din copac în copac şi trăgeau. Am văzut că oamenii mureau peste tot. Am fost foarte tăcută. Nu am plâns, nu am făcut nimic”.


Sursă foto/video: X (Twitter)

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233