dobroge.tv

Live

TRAGEDIA DE LA 2 MAI. Familia lui Sebi a montat o piatră funerară la locul accidentului: „Îmi doresc ca părinții să fie cât mai aproape de copiii lor cât sunt în viață”

TRAGEDIA DE LA 2 MAI. Familia lui Sebi a montat o piatră funerară la locul accidentului: „Îmi doresc ca părinții să fie cât mai aproape de copiii lor cât sunt în viață”
07 octombrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Familia lui Sebastian, tânărul ucis în accidentul cumplit de la 2 Mai, a montat o piatră funerară la locul tragediei. Împietrit de durere, tatăl băiatului a mărturisit că ultimele opt săptămâni au fost un chin și că nu își găsește locul.

„După opt săptămâni de chin şi de jale, am venit astăzi să ridicăm o piatră funerară pentru băiatul meu. Să rămână ceva în locul în care a murit el. Nu ne găsim locul, casa este goală. În fiecare zi şi noapte suntem în cimitir. Acolo e locul unde ne facem toate sărbătorile. Şi Crăciunul o să fie tot acolo, lângă băiatul nostru. Nu ştim, ne întărşte fata pentru care mai luptăm. Dacă nu ar fi fost ea, noi nu cred că am mai fi fost”, a declarat Valentin Olariu, tatăl lui Sebi pentru antena3.ro.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIA DE LA 2 MAI. Două familii își îngroapă copiii mult prea devreme. Roberta și Sebastian vor fi înmormântați astăzi - șoferul vinovat își va petrece tinerețea în pușcărie

Bărbatul își dorește ca Vlad Pascu să fie condamnat la închisoare pe viață pentru fapta sa.

„Eu cred că dreptatea o să iasă. Copiii noştri nu au fost vinovaţi, au mers exact pe unde trebuie. Eu sper să se facă dreptate. Din imagini, nu erau pe partea carosabilă, mergeau exact pe marginea drumului. Sincer, aş dori să primească pedeapsa pe viaţă. Şi părinţii lui să simtă ce simţim noi în momentul ăsta. Lăsăm o piatră funerară cu înscrisuri făcute din suflet, de la noi pentru el. Ce a fost Sebi. Semnifică ce a fost Sebi în viaţa noastră. Nu prea cred că în ţara noastră putem să prevenim ceva, dar eu îmi doresc ca părinţii să fie cât mai aproape de copiii lor cât sunt în viaţă”, a mai declarat Valentin Olariu pentru sursa citată.

Reamintim că Roberta și Sebastian și-au pierdut viața după ce Vlad P., un tânăr de 19 ani, drogat, a intrat cu mașina într-un grup de opt tineri aflați pe marginea drumului, la ieșirea din localitatea 2 Mai. Alți trei tineri din grup au fost răniți și transportați la spital -- detalii aici: FILMUL TRAGEDIEI DE LA 2 MAI. Opt tineri spulberați de un șofer începător și drogat, care a fugit de la locul accidentului: a crezut că a lovit o pasăre sau o vacă - doi tineri au murit și alți trei au ajuns la spital

Vlad Pascu şi părinţii săi, Miruna şi Mihail, au fost trimişi în judecată pentru trafic de droguri, pentru determinarea unei persoane să dea declaraţii mincinoase sau să nu prezinte probe şi pentru punerea la dispoziţie a locuinţei pentru consum de droguri, dosarul fiind înregistrat la Tribunalul Bucureşti -- detalii aici: TRAGEDIA DE LA 2 MAI. Vlad Pascu şi părinţii săi au fost trimişi în judecată. Tânărul conducea cu peste 100 km/h când a intrat cu mașina în grupul de tineri

Sursă foto: captură video ziuaconstanta.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233