dobroge.tv

Live

TRAGEDIA DE LA 2 MAI. Vlad Pascu şi părinţii săi au fost trimişi în judecată. Tânărul conducea cu peste 100 km/h când a intrat cu mașina în grupul de tineri

TRAGEDIA DE LA 2 MAI. Vlad Pascu şi părinţii săi au fost trimişi în judecată. Tânărul conducea cu peste 100 km/h când a intrat cu mașina în grupul de tineri
06 octombrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Vlad Pascu, tânărul care a ucis doi studenţi în accidentul de la 2 Mai, şi părinţii săi, Miruna şi Mihail, au fost trimişi în judecată pentru trafic de droguri, pentru determinarea unei persoane să dea declaraţii mincinoase sau să nu prezinte probe şi pentru punerea la dispoziţie a locuinţei pentru consum de droguri, dosarul fiind înregistrat la Tribunalul Bucureşti. Deocamdată nu a fost stabilit un termen de judecată.

CITEȘTE ȘI: Mama şoferului care a provocat tragedia din 2 Mai a fost arestată! Martorii spun că ea ar fi adus droguri la petrecerile fiului ei, mesaje despre iubita lui Vlad: ''Așa e de proastă sau face pe nebuna?''

Reamintim că Vlad Pascu este arestat în dosarul în care este acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducere sub influenţa substanţelor interzise şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. Tânărul este cercetat şi de DIICOT pentru deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu, trafic de droguri de mare risc și punerea la dispoziție a locuinței pentru consumul ilicit de droguri.

Miruna Pascu este acuzată de infracțiuni contra înfăptuirii justitiei, fiind acuzată că ar fi încercat să șantajeze martori din dosarul în care este cercetat fiul său.

CITEȘTE ȘI: FILMUL TRAGEDIEI DE LA 2 MAI. Opt tineri spulberați de un șofer începător și drogat, care a fugit de la locul accidentului: a crezut că a lovit o pasăre sau o vacă - doi tineri au murit și alți trei au ajuns la spital

Mihai Pascu a fost plasat sub control judiciar pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor după ce la percheziţiile făcute la locuinţa sa a fost găsită muniţie deţinută ilegal. În 14 septembrie, el a plecat de la sediul DIICOT nervos, s-a urcat pe un scuter și a plecat în viteză, intrând în grupul de jurnaliști care îl așteptau pentru a-i lua declarații.

Pe de altă parte, au ieşit noi detalii din ancheta privind moartea celor doi tineri ucişi de Vlad Pascu. Se pare că Vlad Pascu circula cu o viteză de peste 102,86 kilometri la oră atunci când a intrat cu mașina într-un grup de opt tineri, la 2 Mai, conform expertizei făcute în acest caz, afirmă Adrian Cuculis, avocatul familiei Robertei, fata de 20 de ani ucisă în accident, și al celor trei tineri răniți.

Expertiza prezentată de avocatul victimelor mai arată că Vlad Pascu făcea slalom cu mașina.

În același document se menționeză că Vlad Pascu a oprit autoturismul Mercedes la circa 50 de metri de locul în care a lovit victimele, a staționat câteva secunde, apoi a părăsit locul accidentului și și-a continuat drumul spre Vama Veche.

„Se conturează și mai mult ipoteza inițială asupra faptului că Pascu a plecat de la fața locului având percepția că dacă nu are nicio mașină în spate care să fi văzut accidentul ar putea să scape. Reiese și din faptul că a oprit doar câteva secunde, apoi și-a continuat deplasarea. Cu atât mai mult este necesară schimbarea încadrării faptei din ucidere din culpă în omor”, afirmă avocatul care reprezintă familia Robertei, ucisă în accident, potrivit hotnews.ro.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233