dobroge.tv

Live

Poliţist în vârstă de 30 de ani, filmat în timp ce loveşte şi înjură copii instituţionalizaţi. ''Dacă îţi mai aud o dată gura, te omor'' - VIDEO

Poliţist în vârstă de 30 de ani, filmat în timp ce loveşte şi înjură copii instituţionalizaţi. ''Dacă îţi mai aud o dată gura, te omor'' - VIDEO
06 octombrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Un poliţist de 30 de ani este anchetat după ce a fost implicat într-un scandal la un centru de tip familial din Giurgiu. În spaţiul public au apărut imagini în care acesta loveşte o tânără aflată sub protecţia DGASPC şi ameninţă şi înjură o altă persoană. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, Ramona Stan, fapta s-a petrecut pe 14 aprilie ”cu ocazia unei intervenţii într-un centru de tip familial aparţinând D.G.A.S.P.C, ocazie cu care au fost aplicate 2 sancţiuni contravenţionale, pentru încălcarea prevederilor Legii nr.61/1991 (tulburarea ordinii şi liniştii publice prin producerea de zgomote)”.

În imaginile publicate de fostul subsecretar de stat din Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie Vişinel Bălan se vede cum poliţistul loveşte o femeie. În tot acest timp, poliţista care-l însoţea nu ia atitudine faţă de comportamentul colegului său, ea cerând actele de identitate ale unor persoane.

Polițist: Fir-aţi ale dracului de nesimţite! Nu mai face aşa la mine!

-V-am vorbit urât? Mă loviţi fără niciun drept?!

Polițist: Dar nu pui tu mâna pe mine!

-Păi şi ea de ce îl atinge pe ăsta?

Polițist: Măi, nu pui tu mâna pe mine! Uită-te la mine!

-Valentina, gata!

Polițist: Tu, dacă îţi mai aud o dată gura... te omor! Ai auzit, mă?!

-Dar nu am vorbit cu dumneavoastră!

Polițist: Cu cine ai vorbit, mă, nesimţitule?! Dacă o singură dată mai vin aici şi îţi mai aud gura, ai..!

Conducerea IPJ Giurgiu a transmis că a aflat despre comportamentul poliţistului în dimineaţa zilei de vineri, 6 octombrie.

”Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public, cu privire la faptul că, un poliţist agresează fizic o tânără din cadrul D.G.A.S.P.C. Giurgiu şi adresează injurii şi expresii jignitoare, Compartimentul Presă şi Relaţii Publice, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, este abilitat să comunice următoarele: Astăzi, 6 octombrie a.c., la ora 07.00, conducerea inspectoratului a luat la cunoştinţă cu privire la apariţia în spaţiul public a unei filmări în care un poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu agresează o persoană.  În continuare, conducerea inspectoratului a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu, privind săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă şi a dispus cercetarea disciplinară a poliţistului”, a transmis, la solicitarea presei, IPJ Giurgiu.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, Ramona Stan, a anunţat că poliţistul din Giurgiu are 30 de ani şi o experienţă de patru ani.

“Poliţiştii se aflau în patrulare şi au auzit zgomot. S-au deplasat la faţa locului şi au aplicat cele două sancţiuni. Nu este ok ceea ce a făcut, de aceea este o anchetă în desfăşurare. Poliţistul are 30 de ani, are o vechime în Poliţie de aproximativ patru ani. Este o anchetă în curs de desfăşurare care va stabili împrejurările în care a avut loc evenimentul”, a precizat Ramona Stan, care a menţionat că poliţistul nu a mai avut astfel de probleme.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233