dobroge.tv

Live

Control la o autoservire din Constanţa. Produse depozitate necorespunzător, insecte moarte şi un pachet de ficat de pui expirat, printre nereguli

05 octombrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

O autoservire din Constanţa a fost închisă temporar şi amendată cu 5.000 de lei, în urma unui control al comisarilor de la Protecţia Consumatorilor. Printre nereguli, se numără produse depozitate necorespunzător, au fost găsite câteva insecte moarte şi un pachet de ficat de pui expirat din data de 3 octombrie.

Reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Constanţa au anunţat că în urma unei sesizări a fost realizată o acţiune de control la Autoservirea Eteks care aparţine SC Bayaz Food SRL.

Potrivit comunicatului, s-a aplicat amendă în valoare de 5000 lei pentru prestarea serviciilor de alimentaţie publică care afectează sănătatea şi viaţa consumatorilor şi un avertisment pentru practica comercială incorectă în raport cu consumatorii (prepararea ciorbelor se face prin adăugarea cărnii fiartă separat la o baza de zeama de zarzavat şi nu se realizează aşa cum se prezintă în orice reţetă: se fierbe carnea de pui/porc/ vita şi zarzavatul împreună cu apa şi rezultă ciorba de pui/ porc/ vită).

Echipele de control au descoperit că unele produse erau depozitate necorespunzător, au găsit câteva insecte moarte şi un pachet de ficat de pui expirat din data de 3 octombrie.

Comisarii CJPC au decis oprirea temporară a prestării serviciilor de alimentaţie publică până la remedierea deficienţelor constatate.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233