dobroge.tv

Live

Jefuită după moarte. Telefonul și căștile artistei DJ Lalla au fost furate de pe plajă - hoțul a fost prins cu ajutorul unei aplicații

Jefuită după moarte. Telefonul și căștile artistei DJ Lalla au fost furate de pe plajă - hoțul a fost prins cu ajutorul unei aplicații
04 octombrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Apar noi detalii în cazul morții tinerei Laura Roșca, cunoscută sub numele de DJ Lalla. Se pare că un om al străzii i-a furat adidașii, căștile și telefonul, de pe plajă. Oamenii legii l-au găsit cu ajutorul unei aplicații care permite urmărirea telefonului.

CITEȘTE ȘI: Laura a fost găsită fără suflare pe o plajă din Mamaia Nord. Femeia de 34 de ani era cunoscută în lumea muzicii şi a fost identificată după tatuaje

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă îi reconstituie exact traseul tinerei, din dimineața zilei de 26 septembrie. „Imaginile indică faptul că tânăra de 34 de ani a ieșit din bloc la ora 8.31 de minute. Ea purta o haină de culoare albă, colanți de culoare neagră și adidași”, a declarat Mădălina Vlangăr, inspector șef IPJ Constanța.

CITEȘTE ȘINoi detalii despre tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia: DJ Lalla s-a cazat la un prieten pe care l-a cunoscut pe internet și i-a spus că merge să vadă răsăritul

În imagini se poate observa cum tânăra iese din bloc, având căștile în urechi, traversează aleea dintre blocul unde era cazată și ajunge în zona cluburilor. La ora 8.40 ajunge în parcare, traversează grăbită pe lângă un grup de bărbați și se îndreaptă către plajă, printre un club și o terasă.

Polițiștii estimează că DJ Lalla ar fi ajuns pe plajă în jur de 8.45 lăsându-și pe nisip haina, colanții, telefonul, căștile și încălțările, în dreptul unui club, după care a intrat în apă. La 10.18, o femeie care se plimba pe plajă a descoperit trupul fără viață al tinerei și a dat alarma.

CITEȘTE ȘI: Șeful IPJ Constanța, despre moartea artistei DJ Lalla: „La acest moment luăm în calcul fie un act suicidal, fie un accident”

Telefonul furat, găsit cu ajutorul unei aplicații

Lucrurile tinerei nu au fost găsite de oamenii legii care le-au căutat pe plajă, împreună cu salvamarii. Potrivit adevarul.ro, sâmbătă dimineață, cu ajutorul familiei tinerei, au reușit să găsească telefonul cu ajutorul unei aplicații de finding instalată pe dispozitiv. Acesta se afla la un om al străzii. Acesta a mărturisit, la audieri, că le-a furat de pe plajă joi dimineață, în jurul orei 9.00: este vorba despre telefonul mobil, adidași și căști, spunând că de haina albă și de colanți nu a avut nevoie, așa că nu au fost găsite nici până acum de către oamenii legii.


Sursă foto: Facebook

Sursă video: adevarul.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233