dobroge.tv

Live

Șeful IPJ Constanța, despre moartea artistei DJ Lalla: „La acest moment luăm în calcul fie un act suicidal, fie un accident”

Șeful IPJ Constanța, despre moartea artistei DJ Lalla: „La acest moment luăm în calcul fie un act suicidal, fie un accident”
03 octombrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Comisarul șef de poliție Mădălina Sorina Vlangăr, inspectorul șef al IPJ Constanța, a făcut astăzi, 3 octombrie, declarații de presă referitoare la ancheta demarată după ce cadavrul artistei conoscute sub numele de DJ Lalla, a fost găsit pe o plajă din Mamaia.

La data de 28.09.2023, într-o zi de joi, la ora 10.18 am primit un apel 112 prin care Poliția Stațiunii Mamaia a fost sesizată de o turistă aflată în trecere, cu privire la faptul că pe plajă, în dreptul restaurantului Diplomatic, se află cadavrul unei tinere, adus la mal de apă.

Echipa operativă s-a deplasat la fața locului într-un timp de reacție mai mic de cinci minute, fișa de eveniment arată două minute, unde au constatat absența semnelor vitale și totodată și a urmelor de violență. Personalul ambulanței a constatat decesul femeii, echipa a efectuat cercetarea la fața locului, iar cadavrul a fost preluat la morga Cimitirului Constanța pentru efectuarea necropsiei. S-a început urmărirea penală in rem pentru ucidere din culpă sub conducerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Au fost ridicate ulterior imagini video, au fost audiați martori, iar în certificatul de constatare a decesului a fost menționată drept cauză asfixia mecanică prin înec, fără urme de violență. Au fost prelevate probe toxicologice și histopatologice, la acest moment nu avem raportul cu rezultatul analizelor, iar din toate datele pe care le avem la acest moment luăm în calcul fie un act suicidal, fie un accident. Când spun accident, spun autoprovocat, fără intervenția altei persoane.

Aș fi vrut să menționez că de trei zile, inclusiv în ziua producerii evenimentului, salvamarii aveau arborat steagul roșu, din cauza valurilor puternice. Colegii mei au desfășurat activitățile polițienești, cu viteză de reacție, așa cum o fac în toate cazurile asemănătoare. Nu se pune problema vreunei sancțiuni disciplinare la acest moment, așa cum a apărut în spațiul public.

Doresc să menționez că declarația mea se referă strict la activitatea polițienească, nu le cea de urmărire penală, palier pe care nu am ce să le reproșez în acest moment colegilor mei. După cum cunoașteți, în privința dosarului penal și a datelor care pot fi furnizate, acesta este apanajul exclusiv al Parchetului”, a declarat Mădălina Sorina Vlangăr, inspectorul șef al IPJ Constanța.

Reamintim că trupul neînsuflețit a fost găsit de o turistă joi, 28 septembrie, în timp ce se plimba pe plajă, în zona complexului Diplomatic -- detalii aici: Descoperire șocantă în Mamaia. Cadavrul unei tinere a fost găsit pe plajă

Oamenii legii au reușit să o identifice pe femeie ca fiind Laura Roșca, cunoscută sub numele de scenă DJ Lalla, datorită unui tatuaj -- detalii aici: Laura a fost găsită fără suflare pe o plajă din Mamaia Nord. Femeia de 34 de ani era cunoscută în lumea muzicii şi a fost identificată după tatuaje

Ulterior, mai multe detalii despre tânără au ieșit la iveală. Se pare că ea ar fi venit la mare după o ceartă cu iubitul, iar aici stătea la un prieten pe care l-a cunoscut în urmă cu o lună, pe Tik Tok. În dimineața fatidică i-a spus bărbatului că merge să vadă răsăritul, iar câteva ore mai târziu o turistă i-a găsit trupul neînsuflețit la mal -- detalii aici: Noi detalii despre tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia: DJ Lalla s-a cazat la un prieten pe care l-a cunoscut pe internet și i-a spus că merge să vadă răsăritul

Două zile mai târziu, mai multe obiecte personale ale tinerei, respectiv un telefon, o pereche de căști și încălțăminte au fost găsite de un bărbat în apropierea locului unde a fost descoperit trupul neînsuflețit -- detalii aici: Mai multe obiecte ale artistei DJ Lalla, găsite de un om al străzii pe plajă, în apropierea locului unde a fost descoperit trupul femeii

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233