dobroge.tv

Live

Mobilier urban nou în Constanța: au fost montate coșuri de gunoi și bănci

Mobilier urban nou în Constanța: au fost montate coșuri de gunoi și bănci
03 octombrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Prezența coșurilor de gunoi în toate cartierele municipiului este, cu siguranță, esențială în păstrarea curățeniei orașului. Acesta este motivul pentru care Primăria Municipiului Constanța a continuat să monteze și în această săptămână coșuri noi de gunoi.

Au fost amplasate peste 100 de coșuri pe bdul Tomis, str. Adamclisi, str. Mircea cel Bătrân, bdul Mamaia, str. Primăverii, str. Dezrobirii, str. Soveja, str. Liliacului. S-au montat inclusiv coșuri pentru colectarea selectivă. Vă rugăm să le folosiți cu încredere!

„De asemenea, vă reamintim că în coșulețele stradale se depun deșeuri de mici dimensiuni, nicidecum saci plini. Gunoiul menajer se aruncă la platformele de colectare a deșeurilor care se află în fiecare cartier al orașului”, transmite municipalitatea.

Un alt element esențial al peisajului urban îl reprezintă băncile de odihnă. Echipele au acționat zilele acestea pe strada Liliacului, din KM 4-5, unde au montat 13 bănci.

„Facem un apel către toți locuitorii orașului să păstreze în bune condiții piesele montate. Vă rugăm să nu asistați impasibili la actele de vandalism și să semnalați orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de e-mail politia.locala@primaria-constanta.ro. – DIRECȚIA GENERALĂ POLIȚIA LOCALĂ”, mai transmite municipalitatea.  


Sursă foto: Primăria Constanța

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233