dobroge.tv

Live

Constănțenii mănâncă sănătos. Salată Caesar, Avocado Toast și Bolul Poke cu somon sunt cele mai comandate preparate

02 octombrie 2023
Publicitate

Salată Caesar, Avocado Toast și Bolul Poke cu somon sunt cele mai comandate preparate. Constănțenii preferă ca la prânz să comande mâncare cât mai sănătoasă. Pe locul 1 se află Bucureștiul, urmat de Târgu Mureș. Comenzile în unele orașe au crescut de cinci ori în numai un an. Cel puțin asta arată un studiu realizat de o platformă de livrări.

Românii comandă cea mai multă mâncare sănătoasă la prânz și atunci când sunt acasă și când sunt la birou. Cererea pentru astfel de preparate a crescut de două ori anul acesta față de aceeași perioadă a anului trecut. Cel mai mare consum a fost înregistrat pe 8 martie de Ziua Internațională a Femeii. Conform datelor unei platforme de specialitate, zilele în care românii aleg cel mai mult să comande preparate sănătoase sunt miercuri, joi și vineri.

„Cele mai multe comenzi din această categorie au fost plasate în intervalul orar 12:00 – 14 :00. Pe primul loc în topul preferințelor românilor se află una dintre cele mai celebre salate din lume, salata Caesar. Aceasta este urmată de avocado toast, și de poke cu somon, un preparat cu specific hawaian, care a devenit extrem de popular și la noi în țară., se arată într-un comunicat.

Orașele în care se comandă cea mai multă mâncare sănătoasă sunt București, Târgu Mureș și Constanța. Topul este completat de Cluj-Napoca, Timișoara și Sibiu, unde în medie, s-au plasat de două ori mai multe comenzi din această categorie față de anul trecut. Cu toate acestea, cea mai spectaculoasă creștere a înregistrat-o Craiova, unde comenzile de mâncare sănătoasă au crescut de cinci ori în numai un an.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233