dobroge.tv

Live

Noi detalii despre tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia: DJ Lalla s-a cazat la un prieten pe care l-a cunoscut pe internet și i-a spus că merge să vadă răsăritul

29 septembrie 2023
Publicitate

Apar noi date în cazul morții tinerei găsite pe o plajă din stațiunea Mamaia. Se pare că aceasta a venit la mare la un prieten după ce s-a certat cu iubitul ei. Ieri dimineața, tânăra a plecat să vadă răsăritul pe plajă, dar nu s-a mai întors. Cei care anchetează moartea Laurei Roșca, cunoscută sub numele de DJ Lalla, iau în calcul două variante: sinuciderea sau înecul accidental.

Este anchetă pe litoral după ce trupul neînsuflețit al unei cunoscute artiste, DJ Lalla, a fost găsit ieri fără suflare pe o plajă din Mamaia Nord. Laura Roșca a venit la mare în urmă cu câteva zile după o ceartă avută cu iubitul ei. Aici stătea la un prieten pe care l-a cunoscut în urmă cu o lună, pe Tik Tok. Acesta a povestit că s-a trezit cu femeia la ușă. Tot ea i-a spus că s-a certat cu iubitul. Ieri dimineață a plecat pe plajă, însă câteva ore mai târziu o turistă ia găsit trupul neînsuflețit la mal. Aceasta a crezut inițial că este un manechin adus la mal de valuri. Când s-a apropiat a constatat este vorba despre corpul unei femei și a chemat de urgență ajutor.

„S-a primit un apel prin serviciul 112 pentru o persoană, găsită pe plajă în stațiunea Mamaia. La locul solicitării s-a deplasat un echipaj SAJ care, din păcate, a trebuit să constate decesul persoanei”, a declarat dr. Claudia Tatarici, purtător de cuvânt SAJ Constanța.

Polițiștii au deschis imediat o anchetă și au cerut ajutorul salvamarilor pentru a căuta indicii pe plajă. Mai mult au susținut că pe corpul femeii nu se aflau urme vizibile de violență. Cei care anchetează moartea Laurei Roșca iau în calcul două variante: sinuciderea sau înecul accidental.

„A fost stabilită identitatea cadavrului el fiind identificat în persoana unei femei de 34 de ani din municipiul București. La nivelul Poliției stațiunii Mamaia a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat Daniel Olteanu, procuror Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța.

Laura Roșca a fost identificată după tatuaje. În ultima ei postare pe Instagram folosise un hashtag referitor la depresie. Mai mult, mama sa a scris pe Facebook în urmă cu câteva zile următorul mesaj „Vă rog frumos să îmi recomandați un medic neurolog și un medic psihiatru care fac consultații la domiciliul pacientului, contra cost, în Turda”. Aceasta a fost întrebată vineri de jurnaliști despre fata ei, însă nu a dorit să dea niciun răspuns.

Cercetările în acest caz sunt efectuate în continuare sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233