dobroge.tv

Live

Laura a fost găsită fără suflare pe o plajă din Mamaia Nord. Femeia de 34 de ani era cunoscută în lumea muzicii şi a fost identificată după tatuaje

28 septembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Tânăra găsită moartă în această dimineaţă pe plaja din Mamaia Nord are 34 de ani şi era cunoscută în lumea muzicii ca DJ Lalla. Poliția cercetează cauzele care au condus la decesul tinerei a cărei vârstă a fost evaluată inițal între 20 și 30 de ani.

Laura Roșca (34 ani) din Turda (Cluj), cunoscută ca DJ Lalla, a fost găsită fără suflare, pe o plajă din Mamaia Nord, de câțiva turiști aflați la plimbare. Oamenii au sunat la 112 pentru a cere ajutor, însă medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Laura Roșca a fost identificată după tatuaje. În ultima ei postare pe Instagram folosise hashtagul „#FvckDepression“. Potrivit contului de Facebook, tânăra lucra la un post de radio din București.

Femeia, îmbrăcată într-un tricou de înot și slip, se presupune că a murit înecată. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au afirmat că pe trupul tinerei nu erau urme vizibile de violenţă.

“La data de 28 septembrie, în jurul orei 10.20, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe plajă, se află cadavrul unei persoane de sex feminin. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenţă. În cauză, cercetările continuă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a împrejurărilor producerii evenimentului”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233