dobroge.tv

Live

TULCEA. Polițiștii au deschis dosar penal în urma accidentului naval de pe Brațul Sfântu Gheorghe - bărbatul dispărut, în continuare căutat

27 septembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

La data de 26 septembrie, în jurul orei 20.30, Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea a fost sesizat prin apel 112, despre faptul că, în zona Murighiol, pe brațul Sfântu Gheorghe, două ambarcațiuni au fost implicate într-un accident și din zona producerii acestuia se auzeau strigăte de ajutor.

Potrivit IPJ Tulcea, în urma coliziunii dintre cele două ambarcațiuni, acestea au ajuns la mal, dar conducătorul celei de-a doua nu se mai afla la bordul ambarcațiunii, fiind dat dispărut.

CITEȘTE ȘI: Accident naval pe Braţul Sfântu Gheorghe. Două ambarcaţiuni s-au ciocnit - doi bărbaţi au fost răniţi, altul este dispărut

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Județean Transporturi Navale Tulcea, polițiști din cadrul posturilor de poliție Mahmudia și reprezentanți ai Căpitaniei Tulcea, care au desfășurat activități de verificare, inclusiv pe timpul nopții.

Persoanele care se aflau la bordul primei ambarcațiuni au fost testate pentru alcool și substanțe interzise, rezutatele fiind negative.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a celor două persoane de pe prima ambarcațiune, acestea fiind preluate de o ambulanță și transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

„În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment , au mai precizat reprezentanții IPJ Tulcea

Căutările sunt continuate pentru identificarea persoanei dispărute de pe cea de-a doua ambarcațiune.


Sursă foto: ISU Delta Tulcea

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233