dobroge.tv

Live

Patru familii distruse și patru bărbați în mormânt în urma exploziei de la Călimănești. Florin a lăsat în urmă doi copilași: „Păcat de soția cu inima sfâșiată de durere și de cei doi părinți peste care s-a prăbușit cerul”

Patru familii distruse și patru bărbați în mormânt în urma exploziei de la Călimănești. Florin a lăsat în urmă doi copilași: „Păcat de soția cu inima sfâșiată de durere și de cei doi părinți peste care s-a prăbușit cerul”
22 septembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Patru familii își plâng morții după explozia de la Călimănești. Tragedia s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi, la Călimănești, județul Vrancea, în timp ce muncitorii lucrau pe șantierul Autostrăzii Moldovei A7. Patru persoane au murit și alte cinci au fost rănite în urma unui incendiu izbucnit după o explozie la o magistrală de gaz.

Cei patru bărbați aveau vârste cuprinse între 30 și 47 de ani. Aceştia erau din Vrancea, Neamț și Bacău, iar cel mai tânăr dintre ei, Marius, abia făcuse nunta și urma să devină tată -- detalii aici: ''Nu o să mai poți să îți ții în brațe copilul nenăscut încă și să te împlinești ca soț și tată!''. Marius s-a stins la nici 3 săptămâni de la nuntă, alte trei familii îşi plâng morţii după explozia de la Călimăneşti

Un alt bărbat care și-a pierdut viața este Florin B., în vârstă de 37 de ani. El a lăsat în urmă doi copilași, o soție cu inima frântă și doi părinți sfâșiați de durere.

Mare de lacrimi după moartea lui Florin

Moartea fulgerătoare a lui Florin a venit ca un trăsnet peste familie și prieteni. Pe rețelele de socializarecurg mesajele de condoleanțe din partea celor care l-au cunoscut și apreciat de-a lungul vieții.

„Noaptea de 20 spre 21 septembrie a zguduit Dumitreștiul. Explozia din miezul nopții, de la Călimănești, a secerat patru vieți nevinovate printre care se afla și consăteanul nostru, BOCU FLORIN, în vârstă de 37 de ani, fiul lui Tudorel Bocu din satul Motnău. Au rămas doi copii fără tată, o soție neajutorată și părinții distruși de durere. Suntem alături de familia îndoliată și ne rugăm pentru sufletul celui plecat prea devreme dintre noi. Dumnezeu să-l ierte!”, au transmis reprezentanții Primăriei Dumitrești.

„Ne plânge inima de durere la auzul unei asemenea vești. Nu am vrut să credem până când nu am primit confirmarea oficială. Păcat de tinerețea lui Florin Bocu! Păcat de cei doi copilași rămași fără tată, păcat de soția acestuia cu inima sfâșiată de durere și de cei doi părinți Nea Tudorel și Tanti Gina peste care astăzi s-a prăbușit cerul! Dumnezeu să îl odihnească în pace! Adio dragă prieten și consătean de excepție!”

„Dumnezeu să te ierte Florin Bocu. Nu îmi vine sa cred. Un om plin de viata, mereu cu zâmbetul pe buze. Multă putere familiei!”

„Drum lin către îngeri, Dumnezeu să te aibă în grijă! Florin Bocu vei rămâne în amintirea mea!!!”

„Dumnezeu să-l odihnească în pace pe Florin Bocu nu-mi vine să cred”

„Păcat, Dumnezeu să te ierte, Florin”


Sursă foto: Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233