dobroge.tv

Live

Bărbatul care a provocat un accident în timp ce era urmărit de polițiști a furat mașina pentru că „nu avea cu ce ajunge în oraș”. MAI: „Ca să nu mai aibă astfel de probleme, a rămas în custodia poliției”

22 septembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

S-au tras șase focuri de armă ieri, în Constanța, pentru prinderea unui șofer care a furat o mașină din Cumpăna și a plecat cu ea. Bărbatul a fost identificat în zona podului de la Doraly și, pentru că nu a oprit la semnalele polițiștilor, aceștia au pornit în urmărirea lui. „Cursa” s-a terminat în zona Gării, mai exact la intersecția bulevardului 1 Mai cu strada Traian, atunci când șoferul a lovit alte trei mașini.

Întâmplarea a fost postată și pe pagina Ministerului Afacerilor Interne:

Doi polițiști erau în comuna Cumpăna, când au fost sesizați că mașina a fost furată chiar în acea localitate, iar conducătorul auto se îndreaptă spre Constanța. După aproximativ două minute au observant mașina în trafic. Șoferul circula cu viteză mare și făcea slalom printre celelalte autovehicule. S-au poziționat imediat în spatele mașinii, cu mijloacele acustice și optice în funcțiune.

CITEȘTE ȘI: CONSTANȚA. Accident în zona Gării. S-au tras focuri de armă pentru prinderea unui șofer care se afla la volanul unei mașini furate

- Vă rugăm să trageți pe dreapta!

Deși au repetat de mai multe ori acest mesaj, șoferul nu a dat niciun semn că ar vrea să oprească. Mai mult, într-o zonă unde se execută reparații la carosabil, a pătruns în zona de lucrări, lucrătorii fiind la un pas de a fi accidentați. Deja cei doi polițiști și-au anunțat colegii din Constanța:

Haideți să-l blocăm în zona gării. Am tras și focuri de avertisment, dar nu se oprește!

Imediat a fost oprit traficul în zona menționată, iar polițiștii au realizat un baraj.

Când a văzut că nu mai poate înainta, bărbatul aflat la volanul mașinii furate a efecuat o manevră bruscă și a acroșat o mașină oprită, a sărit imediat de la volan și a încercat să fugă, dar a fost imobilizat imediat.

CITEȘTE ȘI: CONSTANȚA. Momentul în care șoferul urmărit de polițiști provoacă un accident, surprins de martori: bărbatul a încercat să fugă după ce a lovit mașina - s-au tras șase focuri de armă. VIDEO

- Ce a făcut? a întrebat un cetățean care a văzut cum șoferul este încătușat.

- A furat mașina aceea, i-a răspuns unul dintre polițiști.

- De ce ai furat-o, tinere? a continuat acesta.

Răspunusl a uimit pe toată lumea:

- Nu aveam cu ce să ajung în oraș.

Ca să nu mai aibă astfel de probleme, șoferul a rămas în custodia poliției. Acum transportul îl are asigurat cu cătușe și flancat, deoarece pe numele său au fost deschise mai multe dosare penale. Felicitări, Nicu! Felicitări, Cosmin! Felicitări tuturor colegilor de la IPJ Constanța!”, transmit reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne.


Sursă foto: Facebook MAI/captură video

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233