dobroge.tv

Live

Ciolacu, despre explozia de la Sulina: „Se pare că ipoteza unei mine e mai aproape de adevăr”

20 septembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Premierul României susține că ipoteza unei mine pare să fie „mai aproape de adevăr”, însă a subliniat că trebuie așteptată concluzia de la Ministerul Apărării. O explozie a avut loc în această dimineață la bordul unei nave cargo civile, aflate în Marea Neagră, la 7 mile marine (13 km) de Sulina.

„În acest moment se analizează care este cauza efectivă. Sunt cele două ipoteze spuse de domnul ministru al Transporturilor. Se pare că prima ipoteză e mai aproape de adevăr, dar haideţi să aşteptăm exact ce ne spun cei de la Ministerul Apărării. Nu este pusă în pericol navigaţia pe canalul Sulina. Dimpotrivă, nava era la ape adânci, deci nu sunt probleme din acest punct de vedere. Chiar o intervenţie în timp real, de excepţie, a tuturor celor implicaţi”, a explicat Marcel Ciolacu, potrivit Agerpres.

Premierul a ținut să felicite ministerul Transporturilor și al Apărării pentru că au avut „o intervenție rapidă”: „Eu am fost informat azi dimineaţă, la ora 6,05. Cum era şi normal, s-au coordonat foarte bine cei doi miniştri şi cu instituţiile subordonate. Nu avem nicio victimă”.

Reamintim că o explozie a avut loc în această dimineață la bordul unei nave cargo civile, aflate în Marea Neagră, la 7 mile marine (13 km) de Sulina,. Echipajul de 12 persoane de la bord a fost evacuat -- detalii aici: Explozie la bordul unei nave aflate în zona Sulina. Marinarii spun că ar fi fost lovită de o mină marină


Sursă foto: arhivă 

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233