dobroge.tv

Live

''Cum poate să doarmă ştiind că a ucis 5 oameni?''. Urma să facă nunta, dar acum logodnica lui se pregăteşte de înmormântare - George a murit strivit între două TIR-uri

''Cum poate să doarmă ştiind că a ucis 5 oameni?''. Urma să facă nunta, dar acum logodnica lui se pregăteşte de înmormântare - George a murit strivit între două TIR-uri
20 septembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Un accident cumplit ce a avut loc ieri, pe Autostrada A1, în apropiere de Bucureşti, a îndoliat cinci familii. Cinci oameni au murit striviţi într-un microbuz prins între două tiruri. Nu au avut nicio şansă, pompierii ajunşi la faţa locului au avut nevoie de zeci de minute pentru a determina câte victime au fost, de fapt, în microbuzul care se deplasa către București.

Şoferul vinovat a declarat că i-a intrat soarele în ochi

Primele date anunţau că patru autovehicule, dintre care două autotrenuri, au fost implicate într-o coliziune față-spate pe Autostrada A1, la kilometrul 17, în zona localității Ciorogârla, județul Ilfov. Mai multe persoane au rămas încarcerate în urma unui accident în care au fost implicate două autotrenuri şi două autoturisme, produs marţi, pe A1, în apropiere de Bucureşti. Conform echipajelor de salvare, accesul la victime este dificil, mai ales că un autoturism a fost prins între cele două autotrenuri. A fost solicitată intervenţia unui elicopter SMURD. Pompierii afirmă că autovehiculul prins între TIR-uri avea, cel mai probabil, 8+1 locuri. Cinci persoane au fost găsite moarte în acest autovehicul.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, în urma acţiunilor pentru descarcerare au fost identificate 5 persoane decedate în vehiculul prins între cele două autotrenuri.

Pompierii au reuşit să ajungă la vehiculul deformat, prins între TIR-uri, constatând că este vorba despre un autovehicul cel mai probabil de 8+1 locuri.

”E atât de deformat încât nu poate fi identificat vizual. În acest moment se fac manevre de descarcerare. S-au îndepărtat elementele de caroserie ale vehiculului. În continuare trebuie îndepărtat de capul tractor al TIR-ului. Sunt mai mulţi oameni, nu putem vedea câţi, fără semne de viaţă”, a declarat pentru News.ro Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov.

Potrivit acestuia, în accident a mai fost implicat un autoturism, în care se afla doar un şofer care a fost dus la spital. Elicopterul SMURD l-a dus pe bărbat la Spitalul Floreasca, după care a revenit la locul accidentului şi a mai preluat conducătorul unuia dintre TIR-urile implicate în accident.

Toți cei cinci bărbați care au murit în accident aveau între 35 și 48 de ani și erau de loc din Pitești. Microbuzul în care și-au găsit sfârșitul îi ducea în Băneasa, unde urmau să construiască un simulator de zbor. Nu au mai apucat să ajungă acolo, pentru că, la kilometrul 17, vehiculul în care se aflau a fost strivit complet între două TIR-uri și toți au murit pe loc, scrie observatornews.ro.

În imaginile surprinse de o cameră de bord se vede că microbuzul staționa în coloană, în spatele unui camion, în momentul în care un al doilea TIR se apropie cu viteză și îl strivește complet. Audiat, șoferul ar fi declarat că i-a intrat soarele în ochi și n-a mai văzut nimic.

George urma să se căsătorească la anul

Printre cei cinci decedaţi, se află şi Geroge Iulian B. El se afla la volanul microbuzului care se îndrepta spre Bucureşti. George era din Babana, județul Argeș, precum și restul oamenilor pe care îi transporta și urma să ajungă în Băneasa, unde se construiește un simulator la o școală de zbor, potrivit redactia.ro.

George urma să se căsătorească la anul, în luna iulie. Pe pagina sa de Facebook, George postase o imagine în care anunţa data nunţii: ''Save the date: 13.07.2024". Din păcate, logodnica sa se pregăteşte acum să-şi înmormânteze omul iubit.

„Nu pot să mă uit nici măcar la poze. Aseară m-a sunat domn’ director să nu mă duc, că am altă problemă aici”, a declarat cel care ar fi trebuit să fie șofer în locul lui George ieri, pentru redactia.ro.

"Drum lin către îngeri prieten drag!!!Mult prea devreme ....nu am cuvinte...Condoleanțe familiei și putere sa treacă peste acest necaz !!!O sa ramai vesnic in amintirea noastra vesel si plin de viata!!!Dumnezeu sa te ierte prieten drag!"

"Nu pot sa cred ca ai plecat asa de repede dintre noi, nu pot sa cred ca est vorba despre tine.O sa îmi aduc aminte de tine cu mare drag de toate momentele de când eram la școală pana acum când Dumnezeu a decis sa te ia la el.Dumnezeu sa te ierte!"

''Cum poate să doarmă ştiind că a ucis 5 oameni? Ce merită acest şofer de TIR? Ştie că a distrus 5 familii?'', sunt câteva dintre mesajele de condoleanţe.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233