dobroge.tv

Live

''Cea mai mare minune de la Dumnezeu, el a făcut minunea asta!''. Gabriel, micuţul aruncat de mama lui de la balcon, s-a trezit din comă chiar de ziua lui. Şi-a strigat tatăl: ''Acest copil ne-a demonstrat că există speranţă''

''Cea mai mare minune de la Dumnezeu, el a făcut minunea asta!''. Gabriel, micuţul aruncat de mama lui de la balcon, s-a trezit din comă chiar de ziua lui. Şi-a strigat tatăl: ''Acest copil ne-a demonstrat că există speranţă''
16 septembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Gabriel, micuţul în vârstă de 3 ani care a fost aruncat de mama lui, împreună cu fratele mai mic, de la balconul unui hotel din Botoşani, şi-a revenit din comă. Micuţul a fost detubat chiar de ziua lui de naştere, pe 8 septembrie, dar va rămâne o perioadă bună sub stricta supraveghere a medicilor. El va fi transferat către Centrul de recuperare neuromotorie din București. În prezent, acesta se află la un spital din Iași. Starea lui este ameliorată, respiră singur și reacționează la stimuli, scrie observatornews.ro.

"Cea mai mare minune de la Dumnezeu, el a făcut minunea asta! Mă uitam la el şi dintr-o dată l-am văzut că râde, apoi a spus "papa". A doua zi, la fel, râdea singur, a zis "tata". Dintr-o dată a început să numere, cum o făcea şi acasă, de la 5 până la 10. Am rămas pur şi simplu blocat. Era foarte fericit", a spus Alexandru Babi, tatăl copilului, pentru sursa citată.

Şi pentru medici revenirea lui Gabriel este un miracol.

"Acest copil ne-a demonstrat că există speranţă acolo unde nu avem noi o speranţă. Ne oferă ei. Este un exemplu! Sperăm să aibă o evoluţie favorabilă, în continuare şi să se recupereze dacă nu 100 la sută măcar 90 la sută. Va fi transferat către centrul de recuperare neuromotorie din București. Sperăm să aibă o evoluție favorabilă", a spus Alina Belu, Manager Spitalul de Pediatrie Iaşi.

Reamintim că, luna trecută, o mamă în vârstă de 23 de ani s-a aruncat de la fereastra unui hotel din Botoșani împreună cu cei doi copii, în vârstă de 2, respectiv 3 ani. Cel mic, Vlaldimir, a murit, iar cel mare, Gabriel, a fost adus în stare critică la Spitalul Clinic "Prof. Nicolae Oblu" din Iași.

Înainte de a recurge la acest gest, femeia ar fi trimis un mesaj soţului ei în care i-ar fi spus că îi pare rău pentru copii pentru că ei nu au nicio vină.

"Mulțumesc că m-ai făcut să fac ceea ce nu voiam, sper să fii fericit acum că ai scapăt de noi și nu mai trebuie să ne trimiți bani, că am înțeles că asta era marea ta problemă. Îţi doresc ca toţi banii pe care o să îi ai de acum să îi păstrezi să ţii pui pe pipet....că niciodată nu ţi-au ajuns....regret tot ce am făcut cu tine până acum şi regret că m-am măritat cu tine, dar chestia era ca voiam să scap de acasă…..atât. Cel mai rău îmi pare pentru copii, că ei nu au nicio vină. Dar nu îi pot lăsa așa ai nimănui. Nimeni nu o să îi iubească. Sper să fii fericit fără noi. Adio! Eu am încercat să fac totul pentru voi (tu, mama, tata şi etc etc) am lăsat copiii fără jucării sau haine sau altele ca să aibă toţi şi voi toţi m-aţi luat de fraieră”, a scris femeia.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru omor şi tentativă la omor.

Sursă foto: observatornews.ro.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233