dobroge.tv

Live

Persoanele care au dobândit sau redobândit cetăţenia română trebuie să depună o cerere pentru eliberarea primului act de identitate

15 septembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Persoanele care au dobândit sau redobândit cetăţenia română trebuie să depună o cerere pentru eliberarea primului act de identitate. 

Dosarul trebuie să conțină: certificatul de cetăţenie română, iar în cazul minorilor care au împlinit vârsta de 14 ani trebuie prezentat și certificatul de naştere; certificatele de stare civilă româneşti ale solicitantului, de naştere şi, după caz, de căsătorie; certificatul sau hotărârea judecătorească de divorţ definitivă sau irevocabilă, după caz; dovada adresei de domiciliu sau extrasul de carte funciară; un document cu fotografie;permisul care atestă dreptul de şedere sau rezidenţă pe teritoriul României; precum și documentul cu care face dovada achitării contravalorii actului de identitate. 

Documentele se prezintă în original. La eliberarea actului de identitate, persoana în cauză va preda permisul de şedere eliberat de Oficiul român pentru Imigrări, iar în situaţia în care nu mai deţine acest document va da o declaraţie în acest sens.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233