dobroge.tv

Live

Mama şoferului care a provocat tragedia din 2 Mai a fost arestată! Martorii spun că ea ar fi adus droguri la petrecerile fiului ei, mesaje despre iubita lui Vlad: ''Așa e de proastă sau face pe nebuna?''

Mama şoferului care a provocat tragedia din 2 Mai a fost arestată! Martorii spun că ea ar fi adus droguri la petrecerile fiului ei, mesaje despre iubita lui Vlad: ''Așa e de proastă sau face pe nebuna?''
15 septembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Mama şoferului care a provocat tragedia din 2 Mai, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile pentru şantaj. Apărătorul Mirunei Pascu, mama lui Vlad Pascu, a anunţat că a contestat decizia.

„Îmi pare rău! Nu am cum să dau timpul înapoi”. Vlad Pascu și mama sa, audiați la DIICOT - femeia ar fi încercat să șantajeze martorii din dosarul tragediei de la 2 Mai

“Vlad Pascu este arestat, Miruna Pascu este arestată, de asemenea. Mai au un copil minor care a rămas singur acasă. Este o situaţie dramatică pentru toată familia. Vom reveni în cursul zilelor următoare cu un comunicat în care doamna Miruna Pascu îşi va exprima poziţia vizavi de toate solicitările.De ieri dimineaţă de la ora 6 suntem în percheziţii domiciliare, au fost activităţi susţinute ieri la dosar, nu mă puneţi în situaţia în care să spun aspecte din dosar care nu sunt sau sunt nepublice”, a explicat avocatul.

Întrebat ce se întâmplă cu copilul minor al Mirunei Pascu, avocatul Adrian Bendeac a răspuns: “Nu aş putea să vă spun, este o problemă destul de spinoasă în cadrul familiei Pascu. Ei sunt divortaţi, custodia deşi e comună Mihai Pascu urmează să aibă grijă într-o astfel de situaţie. Urmează ca autoritatea tutelară probabil să dispună, nu cred că e cazul. E o custodie comună”.

Miruna Pascu este acuzată de de influenţare a declaraţiilor .

Miruna Pascu o ameninţa pe iubita lui Vlad Pascu

În dosarul lui Vlad Pascu, "martorii denunţători sesizau faptul că în urmă cu trei luni, numitul Vlad Pascu organiza la domiciliul său petreceri unde punea la dispoziția participanților diferite droguri de risc (cannabis și xanax) și de mare risc (de exemplu cocaină), iar o parte din aceste droguri erau furnizate de mama numitului Vlad Pascu."

"Potrivit denunțului, mama numitului Vlad Pascu a trimis pe numărul de telefon al denunțătoarei un mesaj din care rezulta că în situația în care nu va da curs solicitărilor de întrevedere, va furniza presei informații compromițătoare despre aceasta."

Miruna Pascu:Deci scoate tot ce ai în el, îți repet, tot ce ai în el, mesaje de ale voastre, d-astea de ale voastre, nu neapărat cu Vlad ce mai aveți voi, prostii, dacă mai aveți și lui Vlad i-a luat telefonul îl descarcă pe tot.

"Pascu Miruna a contactat-o în repetate rânduri pe **** *****, prin mesajele transmise pe Whatsapp... i-a scris martorei/persoanei vătămate, amenințând-o că dacă nu dă curs solicitării de a comunica cu ea, va remite presei spre publicare materiale de o natură compromițătoare pentru aceasta.", mai spun procurorii, potrivit observatornews.ro.

Discuţie între mama Vlad Pascu şi fiul său:M-a sunat ieri....domnișoara **** ***** și am o întrebare, una singură. Ea așa e de proastă? Sau face pe nebuna? Dar îmi răspunzi clar.

VLAD: Ce?

PASCU MIRUNA:Așa e de proastă sau face pe nebuna?

VLAD: E destul de proastă.

PASCU MIRUNA: E foarte proastă. E foarte proastă. Deci va face niște prostii cât ea de mari. Deci este...eu nu am crezut că tu poți vreodată, în viața ta, dar probabil că...na...e destinul tău și a lu' tac-tu să vă însoțiți cu proști.

"Toate aceste lucruri pe care mi le-a spus Pascu Miruna au fost de natură să mă îngrijoreze. M-am simțit presată de felul în care mi-a vorbit și de lucrurile pe care mi le-a spus, m-am simțit amenințată. M-am simțit amenințată și de statutul social și de poziția de pe care îmi vorbea Pascu Miruna, care este o persoană cu bani și relații."

Martor: "În luna mai 2023 am fost la tratament pentru dezintoxicare la Obregia și nu am mai consumat deloc oxicodonă. Arăt că, atunci când era drogat, Vlad Pascu era foarte creativ sau se urca pe acoperiș și plângea (când lua oxicodonă)."

Sursă foto: observatornews.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233