dobroge.tv

Live

TULCEA. Şapte persoane, printre care şi doi elevi, arestate preventiv pentru trafic de droguri. Sunt acuzate că au vândut cannabis inclusiv în rândul elevilor

TULCEA.  Şapte persoane, printre care şi doi elevi, arestate preventiv pentru trafic de droguri. Sunt acuzate că au vândut cannabis inclusiv în rândul elevilor
14 septembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Şapte persoane din Tulcea, printre care şi doi elevi, au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, pentru trafic de droguri.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea a anunţat joi, că poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Tulcea, au documentat, în cadrul a două dosare penale, activitatea infracţională a şapte persoane, bănuite de săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, în formă continuată.

“Din cercetări a reieşit că, în perioada 2022 – septembrie 2023, bănuiţii ar fi comercializat cannabis, în mod repetat (peste 80 de acte materiale), consumatorilor de droguri din judeţul Tulcea, inclusiv elevi.

Activitatea infracţională ar fi fost facilitată de împrejurarea că doi dintre bănuiţi sunt elevi şi ar fi avut acces la consumatorii de droguri din unităţile de învăţământ în care erau şcolarizaţi”, au transmis reprezentanţii IPJ Tulcea.

Potrivit IPJ Tulcea, au fost făcute zece percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost găsite şi ridicate cantităţi de cannabis şi cocaină, cântare electronice de precizie, grindere, telefoane mobile şi sume de bani în lei şi valută.

Şapte persoane, dintre care una minoră, au fost reţinute pentru 24 de ore. Acestea au fost prezentate apoi Tribunalului Tulcea, care a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233