dobroge.tv

Live

''Mă duc să fur nişte droguri''. Prietenul lui Vlad Pascu a intrat în Spitalul Floreasca pentru a căuta medicamente ca să se drogheze - a furat soluţii perfuzabile

''Mă duc să fur nişte droguri''. Prietenul lui Vlad Pascu a intrat în Spitalul Floreasca pentru a căuta medicamente ca să se drogheze - a furat soluţii perfuzabile
14 septembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Maru, un tânăr care face parte din cercul de prieteni ai lui Vlad Pascu, autorul accidentului din data de 19 august de la 2 Mai, în urma căruia doi tineri şi-au pierdut viaţa, a intrat în Spitalul Floreasca, în noaptea de miercuri spre joi, pentru a căuta medicamente ca să se drogheze şi a postat imaginile pe o reţea de socializare.

Îmi pare rău! Nu am cum să dau timpul înapoi”. Vlad Pascu și mama sa, audiați la DIICOT - femeia ar fi încercat să șantajeze martorii din dosarul tragediei de la 2 Mai

„Băi, sunt rupt în gură deja. Sunt şi beat. M-am strecurat în Spitalul Floreasca (…) Aţi înteles. Ce medicamente fur şi eu de aici? Ia, ce-i asta oare?...Am intrat prin efracţie in Spitalul Floreasca. E gol, nu ştie nimeni că sunt aici. Mă duc să fur nişte droguri. Ăştia au toate drogurile încuiate pe undeva. Trebuie să găsesc un loc unde există droguri la spitalul Floreasca. Sunt în Spitalul Floreasca. Vreau să găsesc şi eu niste boxuri de ET-uri din alea. WOOW OXICOMANIII!!!”, spune tânărul, în imagini.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca Bogdan Opriţa a declarat, pentru news.ro, că a fost deschisă o anchetă administrativă.

“Astăzi dimineaţă, când lucrătorii Serviciului Administrativ au venit la serviciu, au constatat că zona administrativă fusese vandalizată, în sensul că s-au inscripţionat pereţi cu graffiti se forţaseră nişte uşi. A fost sesizată imediat Poliţia. Lucrătorii Serviciului s-au prezentat imediat. Au început să desfăşoare activitatea specifică. După ce a apărut postarea aceea pe mediile de socializare, cercetările s-au extins către zona de farmacie, laborator de anatomie patologică, pentru că există suspiciuni serioase că este vorba de aceeaşi persoană care a vandalizat atât zona de serviciu administrativ, cât şi zona de farmacie. El nu a putut să intre în depozitul de medicamente al farmaciei, a intrat numai în depozitul de seruri de unde a sustras acele bidoane de soluţii perfuzabile.Nu a intrat prin camera de gardă, a intrat printr-o o altă intrare a spitalului, cel mai probabil intrarea care este pentru aparţinători. Nu cunoaştem amănuntele, se desfăşoară o cercetare atât a spitalului, cât şi a organelor abilitate pentru a vedea exact traseul”, a declarat purtătorul de cuvând al Spitalului Floreasca, pentru news.ro.

Poliţia Capitalei face cercetări în acest caz.

”În această dimineaţă, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 1 Poliţie a fost sesizată, prin SNUAU 112, de către reprezentanţi ai unei unităţi medicale din Sectorul 1, cu privire la săvârşirea unei infracţiuni de distrugere.La faţa locului, s-au deplasat poliţişti din cadrul Biroului de Ordine Publică, care au relaţionat cu apelantul, acesta sesizând faptul că, în cursul nopţii, un bărbat ar fi pătruns în incinta instituţiei, în zona administrativă ( depozitul farmaceutic) unde s-a semnat cu un marker pe fişete, uşi, precum şi pe alte bunuri din incintă. Ulterior, la plecare, ar fi sustras două pungi cu ser fiziologic, dintr-o cutie aflată pe hol”,anunţă poliţiştii.

În prezent, are loc cercetarea locului faptei de către poliţişti.

Sursă foto: observatornews.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233