dobroge.tv

Live

Mihai Lupu, despre noul spital de Pediatrie din Constanța: „Proiectul merge mai departe”

13 septembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, aduce clarificări despre proiectul „Construire Corp nou – Departament Sănătatea mamei și copilului Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Apostol Andrei Constanţa”, în urma discuțiilor avute marți, 12 septembrie, cu prim-ministrul României, Marcel Ciolacu și viceprim-ministrul Marian Neacșu.

Proiectul „Construire corp nou - departament sănătatea mamei şi copilului Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Apostol Andrei Constanţa” merge mai departe!

Ieri, în cadrul ceremoniei de semnare a contractelor de finanțare destinate achiziției de microbuze electrice pentru elevi, am avut o discuție cu primul-ministru al României, Marcel Ciolacu și cu viceprim-ministrul Marian Neacșu. Această discuție ne-a adus asigurări ferme că obiectivul atât de așteptat de comunitatea constănțeană va fi realizat, iar toate eforturile noastre nu au fost în zadar.

Înainte de această discuție, eram pregătiți să argumentăm cu fermitate necesitatea continuării finanțării acestui proiect.

Cu bucurie am constatat că acum există dorință și determinare din partea tuturor factorilor implicați să ducem acest proiect la bun sfârșit, în termenul asumat. Nu este de mirare că nu am primit nicio adresă oficială de la Guvernul României privind întreruperea finanțării acestui proiect.

Așadar, continuăm demersurile pentru acest obiectiv, exact de unde le-am lăsat și în scurt timp vom desemna câștigătorul licitației pentru serviciile de proiectare și execuție.

Județul Constanța va avea un spital de pediatrie! Este principala mea preocupare și am încredere că angajamentul în implementarea acestui proiect va fi asumat până la capăt de reprezentanții Guvernului României!

Județul Constanța a fost mult timp neglijat în ceea ce privește investițiile majore și a fost condamnat la subdezvoltare, dar această situație se schimbă acum”, a transmis Mihai Lupu.


Sursă foto: Facebook Mihai Lupu

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233