dobroge.tv

Live

Defibrilatorul furat din centrul Braşovului a fost găsit. Hoțul voia să-l vândă cu 100 de euro

Defibrilatorul furat din centrul Braşovului a fost găsit. Hoțul voia să-l vândă cu 100 de euro
13 septembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Polițiștii din Brașov au găsit defibrilatorul portabil care a fost furat, în urmă cu două săptămâni, din caseta metalică amplasată în centrul municipiului Braşov. Acesta se afla la o persoană care încerca să-l vândă contra sumei de 100 de euro.

În cadrul activităţilor de cercetare penală şi investigaţii relativ la comiterea infracţiunii de furt al unui defibrilator portabil din zona Livada Poştei, din municipiul Braşov, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov - Secţia 1 Poliţie, cu sprijinul a doi cetăţeni, au stabilit datele necesare care au condus la indentificarea dispozitivului medical în cauză. Poliţiştii au descoperit şi ridicat defibrilatorul din posesia unei persoane care voia să-l tranzacţioneze cu suma de 100 de euro”, au precizat, miercuri, reprezentanţii IPJ Braşov, citați de Agerpres.

Aparatul medical a fost predat reprezentanților Primăriei Municipiului Brașov, pentru reutilizarea de îndată în scopul pentru care a fost destinat, respectiv cazuri de urgență medicală.

„Cercetările sunt continuate în vederea tragerii la răspundere penală a persoanelor bănuite, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov”, a mai sursa informat sursa citată.

Reamintim că defibrilatorul a fost furat la finalul lunii trecute dintr-o casetă metalică, amplasată public în zona Livada Poștei -- detalii aici: Un defibrilator gratuit a fost furat - ''acesta nu are nicio valoare în casa unui individ''. Medic: Mă simt dezamăgit și scârbit


Sursă foto: transilvania365.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233