dobroge.tv

Live

Mandatul lui Nicușor Dan pentru primăria Capitalei, contestat de 52 de persoane

Mandatul lui Nicușor Dan pentru primăria Capitalei, contestat de 52 de persoane
21 octombrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Nicușor Dan anunță pe pagina sa de socializare că nu va putea prelua încă mandatul de primar general al Capitalei deoarece 52 de persoane, majoritatea foști și actuali consilieri PSD, i-au contestat la Tribunal mandatul.

Bucureștiul are mari probleme de rezolvat, cele mai urgente fiind criza coronavirusului, termoficarea și colapsul financiar. În acest context, validarea de către Tribunal a mandatului meu de primar a fost contestată prin 52 (cincizeci și două) cereri de apel, formulate în majoritate de foști și actuali consilieri PSD. Dosarul celor 52 de apeluri are termen luni, la Curtea de Apel”, a spus Nicușor Dan.

Acesta acuză actuala conducere a Capitalei de problemele cu care se confruntă în continuare bucureștenii și de faptul că-și neglijează atribuțiile.

În același timp, oamenii PSD – cei responsabili de dezastrul din termoficare – cer imperativ apă caldă și căldură în București, uitând că Firea e încă primar în funcție, iar responsabilitatea este încă a ei! Se dovedește acum că respectul Gabrielei Firea și al PSD București față de cetățenii Capitalei e zero. Pesediștii sunt deja ocupați cu campania electorală pentru alegerile parlamentare și înțeleg probabil să-și facă această campanie pedepsind bucureștenii și neglijându-și atribuțiile pe care le au, conform legii, până în ultima zi oficială de mandat”, a spus primarul ales al Bucureștiului.

Cât despre Gabriela Firea, vă amintiți cum, înaintea alegerilor, susținea categoric că nu se ține de scaunul de primar? După ce a arătat că nu știe să piardă, Gabriela Firea nu reușește nici să părăsească cu demnitate funcția de primar”, a mai declarat Nicușor Dan.

Nicușor Dan trebuia să-și depună jurământul vineri, 16 octombrie, însă a fost anunțat că nu-și va putea prelua mandatul din cauză că dosarul de validare a mandatelor consilierilor a fost trimis la Primăria Sectorului 1, în loc de Tribunalul București, menționează Digi 24.


Sursă foto: Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233