dobroge.tv

Live

Vreme frumoasă în Dobrogea, în următoarele zile: meteorologii anunță temperaturi de până la 32 de grade

Vreme frumoasă în Dobrogea, în următoarele zile: meteorologii anunță temperaturi de până la 32 de grade
12 septembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Vreme frumoasă în Dobrogea, în următoarele zile. Meteorologii anunță temperaturi de până la 32 de grade. Vineri, însă, vremea va fi normală termic, iar local va ploua, iar vântul va sufla moderat cu intensificări temporare.

Marți, 12 septembrie, vremea se va menține predominant frumoasă și se va încălzi ușor. Astfel, temperaturile maxime se vor situa între 24 și 29 de grade, iar cele minime între 13 și 19 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Noaptea, izolat va fi ceață.

Și miercuri, vremea va fi în general frumoasă, călduroasă pe alocuri. Temperaturile maxime se vor situa între 26 și 31 de grade, cu valori mai scăzute pe litoral, unde vor fi între 24 și 26 de grade, iar cele minime se vor încadra între 16 și 20 de grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin ziua. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări temporare, mai ales în zona de coastă. Dimineața și noaptea izolat va fi ceață.

Joi, 14 septembrie, vremea va fi în general frumoasă și local călduroasă. Temperaturile maxime se vor situa între 26 și 32 de grade, cu valori mai scăzute pe litoral, unde vor fi între 24 și 26 de grade, iar cele minime se vor încadra între 16 și 20 de grade. Cerul va fi variabil. Noaptea vor fi condiții de ploaie. Vântul va sufla moderat cu intensificări temporare ziua, apoi va slăbi în intensitate.

În schimb, vineri, vremea va fi normală termic. Cerul va fi temporar noros și local va ploua, și sub formă de aversă. Vântul va sufla moderat cu intensificări temporare la început, apoi va scădea treptat. Temperaturile maxime se vor situa între 25 și 28 de grade, iar cele minime se vor încadra între 16 și 20 de grade. Noaptea izolat va fi ceață.


Sursă foto: telegrafonline.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233