dobroge.tv

Live

UPDATE. Accident grav în această dimineaţă, în Constanţa. Șapte adulți şi un bebeluş au ajuns la spital după ce patru maşini s-au izbit violent

12 septembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Accident grav în această dimineaţă în sensul giratoriu de la Cora Brătianu. Două femei şi un bebeluş au ajuns la spital după ce patru maşini s-au ciocnit.

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au fost solicitaţi să intervină marţi dimineaţă după producerea unui accident rutier, cu patru autovehicule implicate, într-un sens giratoriu din municipiul Constanţa. Din primele informaţii, două persoane erau încarcerate.

La faţa locului au intervenit o autospecială cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare, autospeciala de transport victime multiple, trei echipaje SMURD.

În urma impactului violent, trei persoane au fost transportate la Spitalului Judeţean Constanţa. Este vorba despre două femei şi un bebeluş. Alte patru persoane au fost asistate medical la faţa locului.

UPDATE. În total, șapte persoane și un bebeluș au ajuns la spital, iar o persoane cu atac de panică a fost asistată medical la fața locului, refuzând transportul la spital. 

Ce spun pompierii

„În această dimineață, în jurul orei 07.00, am fost solicitați să intervenim prin apel unic de urgență la 112 la un accident rutier cu mai multe autoturisme implicate. La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere, trei echipaje SMURD, din care unul de Terapie Intensivă Mobilă, o autospecială de transport victime multiple și o autospecială de descarcerare.

Sosiți la fața locului, colegii au constatat că în accident erau implicate patru autoturisme, dintre care un autobuz și un autocar, două persoane fiind încarcerate. Acestea au fost extrase. La fața locului au fost asistate nouă persoane, din care șapte adulți și un bebeluș au fost transportați la spital, iar cea de-a noua persoană, cu atac de panică, a fost asistată medical la fața locului dar a refuzat transportul la spital”.


Sursă foto: ISU Dobrogea

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233