dobroge.tv

Live

Preșcolarii și elevii constănțeni vor primi și în acest an rechizite gratuite din partea Primăriei

07 septembrie 2023
Publicitate

Elevii constănțeni vor primi și anul acesta rechizite din partea Primăriei. În prima zi de școală, aceștia vor găsi în bănci toate cele necesare pentru școală.

Este vorba de un ghiozdan plin cu cărți, caiete și instrumente de scris. Și nu sunt singurele lucruri pe care cei mici, dar și cei mari le vor găsi de luni. Mai multe unități de învățământ din oraș au fost reabilitate și modernizate. 85 de milioane de euro a atras municipalitatea pentru consolidarea și dotarea școlilor și nu numai.

Și anul acesta Primăria Municipiului Constanța prin Direcția Generală de Asistență Socială desfășoară programul prin care toți preșcolarii și elevii de clasele 0-VIII din municipiu beneficiază de rechizite gratuite. Până pe 8 septembrie se va desfășura acțiunea de distribuire a pachetelor cadou. Fiecare copil va primi o cutie personalizată plină cu rechizite de calitate, cu grafică atractivă, necesare unui an școlar reușit. Copiii vor primi un ghiozdan, penar, cărți pentru lecturi școlare și suplimentare, caiete, ustensile de scris și alte rechizite și produse de papetărie necesare desfășurării activităților creative și instructive de la clasă”, a declarat Luminița Lare, purtător de cuvânt Primăria Municipiului Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233