dobroge.tv

Live

Un poliţist în vârstă de 21 de ani, beat şi drogat, a accidentat grav o femeie. Individul lucrează la Poliţia Transporturi Constanţa

Un poliţist în vârstă de 21 de ani, beat şi drogat, a accidentat grav o femeie. Individul lucrează la Poliţia Transporturi Constanţa
05 septembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

La câteva zile după ce o femeie a murit din cauza unui fost poliţist care a urcat beat şi drogat la volan, o altă nenorocire a avut loc la Caracal, judeţul Olt.

Un poliţist în vârstă de 21 de ani a accident o femeie iar iniţial acesta nu a recunoscut că a condus autoturismul. El a fost testat cu aparatul drugtest şi a ieşit pozitiv la două substanţe psihoactive, poliţiştii stabilind că se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice. Tânărul lucrează la Poliţia Transporturi Constanţa.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi marţi dimineaţa, prin 112, cu privire la faptul că pe strada Vornicu Ureche, din municipiul Caracal, a avut loc un eveniment rutier.

“Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism, care ar fi fost condus de o tânără, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Caracal, şi un pieton, respectiv o tânără, în vârstă de 33 de ani, din comuna Brastavăţu, judeţul Olt. În urma evenimentului rutier, pietonul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul municipal Caracal. Poliţiştii au efectuat verificări, în urma cărora s-a stabilit faptul că autoturismul a fost condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Caracal, judeţul Olt. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, a fost testat şi cu aparatul drugtest, care a indicat prezenţa a două substanţe psihoactive”, a precizat sursa citată.

Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc eveniment, fiind deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Femeia accidentată a fost transportată inițial la Spitalul Municipal Caracal. În urma investigațiilor medicale s-a decis transferul la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde se și află internată.

„La ora 11,00 a fost prezentată. Este internată pe Ortopedie, cu stare generală bună, nu este în pericol din punct de vedere al vieții. Are fractură la nivelul humerusului și la nivelul cotului, la nivelul capului radial stâng, cu paralizie de nerv”, a precizat purtătorul de cuvânt al SJU Slatina, medicul Emilian Postelnicu.

Victima necesită intervenție chirurgicală, a mai precizat medicul.

Poliţistul este cercetat disciplinar

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat că a fost dispusă cercetarea disciplinară a poliţistului de 21 de ani.

“În urma informării, de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt, a fost dispusă cercetarea disciplinară, cu privire la aspectele sesizate, faţă de persoana în cauză”, a transmis IPJ Constanţa.

Tânărul polițist Codruț Silvian Florin Belea, este din Caracal, însă este încadrat la Poliția Transporturi Constanța. Polițistul a refuzat să facă orice fel de comentarii la ieșirea de la audieri, din sediul Poliției Caracal, după aproximativ 10 ore, scrie adevarul.ro.

Sursă foto: observatornews.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233