dobroge.tv

Live

Ana Baniciu și Raluka au fost vedetele celui de-al zecelea concert din Piațeta Cazino. Ana Baniciu: ''A fost un moment foarte emoționat pentru mine pe scenă''

05 septembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Două dintre cele mai apreciate cântărețe ale muzicii românești, Raluka și Ana Baniciu, i-au încântat weekend-ul trecut pe turiști și constănțeni. Acestea și-au reunit talentul într-un spectacol live, care a electrizat publicul din stațiunea Mamaia. Concertul a fost o călătorie prin mai multe stiluri muzicale, de la pop, la dance. Evenimentul a fost organizat de OMD Constanța – Mamaia.

Ana Baniciu și Raluka au fost vedetele celui de-al zecelea concert din Piațeta Cazino. A fost și ultimul din seria evenimentelor în aer liber. Cele două au făcut un show incendiar. Turiștii și constănțenii care au fost prezentanți au dansat și cântat alături de cele două artiste.

"Am încheiat sezonul, am încheiat concertele de la Cazino. M-am simțit extraordinar pe scenă. A fost absolut minunat pentru că publicul a cântat cu noi și a și dansat împreună cu noi, ceea ce a fost minunat. Asta este tot ceea ce contează", a spus Raluka.

"Mă bucur foarte mult aici, în locul în care eu mi-am petrecut bună parte din copilărie. Aici veneam cu mama și stăteam toată vară până acum în septembrie și a fost un moment foarte emoționat pentru mine aici pe scenă", a spus Ana BANICIU.

Concertul s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii, o surpriză pentru turiștii și constănțenii care au ales să respecte tradiția verii și să-și dea întâlnire și sâmbătă seară în centrul stațiunii Mamaia.

„De la începutul lunii iulie, odată cu lansarea programului de evenimente, câteva zeci de mii de oameni, aflați în vacanță pe litoral sau locuitori ai Constanței, și-au petrecut cel puțin o seară de weekend în fața scenei, la plimbare sau pe terasele din apropiere”, au declarat reprezentanții OMD.

Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța promite că programul va continua și în 2024, începând cu luna mai.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233