dobroge.tv

Live

''Câtă lume trebuie să mai moară ca să se schimbe legile în România?''. Nicoleta a fost ucisă de un şofer beat şi drogat chiar în timp ce-şi lua tortul pentru ziua ei: ''Trebuia să te sărbătorim...''

''Câtă lume trebuie să mai moară ca să se schimbe legile în România?''. Nicoleta a fost ucisă de un şofer beat şi drogat chiar în timp ce-şi lua tortul pentru ziua ei: ''Trebuia să te sărbătorim...''
04 septembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Încă un accident cumplit provocat de un şofer care a urcat la volan deşi consumase alcool şi droguri. Nicoleta tocmai primea un tort de ziua ei când a fost prinsă între două autoturisme şi purtată zeci de metri. Nu a avut nicio şansă.

O femeie a murit şi o alta fost rănită sâmbătă, în urma unui accident provocat în Popeşti-Leordeni de un şofer beat şi aflat sub influenţa drogurilor. De asemenea, cinci maşini parcate au fost avariate.

”La data de 2 septembrie a.c., în jurul orei 12:10, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe strada Unirii, din localitatea Popeşti Leordeni, un autoturism a lovit o femeie şi 5 autoturisme, parcate pe partea carosabilă. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii rutieri din Popeşti Leordeni, iar din primele verificări au stabilit faptul că, în urma accidentului rutier, a rezultat rănirea a 2 victime, respectiv 2 femei, în vârstă 51 şi 56 de ani”, anunţă IPJ Ilfov.

Poliţiştii au testat conducătorul auto cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat şi, respectiv cu aparatul drug test, care a indicat o valoare pozitivă la consumul de substanţe psihoactive.

De asemenea, şoferul autoturismului, un bărbat de 59 de ani, a fost dus la spital, pentru recoltarea de probe biologice.

”Bărbatul în cauză a susţinut că, după producerea accidentului şi până la sosirea echipajelor de poliţie, a fost agresat fizic prin lovire, de mai multe persoane, pe fondul accidentului rutier”, relatează poliţiştii.

Bărbatul a fost arestat

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar duminică după amiază, magistraţii Judecătoriei Cornetu au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.

În faţa instanţei de judecată apărătorul acestuia a formulat cerere de aplicare a măsurii preventive a arestului la domiciliu, însă completul de judecată a respins solicitarea, ca fiind neîntemeiată, se arată în încheierea de şedinţă publicată pe portalul instanţelor de judecată.

Mandatul de arestare preventivă este valabil până pe data de 2 octombrie. Soluţia Judecătoriei Cornetu nu este definitivă, iar bărbatul acuzat de producere accidentului a formulat deja contestaţie cu privire la decizia privind arestarea.

Nicoleta împlinea 56 de ani

Bărbatul a pierdut controlul maşinii şi a intrat în grupul de pietoni în care se afla și femeia care mergea să își ia un tort din propria mașină. Asta pentru că urma să îşi sărbătorească ziua de naștere.

”Nicoleta era aici, era si mașina. Și a venit nenorocitul ăsta de om cu viteză din partea asta și a intrat direct în mașina și a omorât-o pe loc. Și împlinea 56 de ani azi... Era drogat și băut! Se vedea că e băut”, au declarat martorii, pentru antena3.ro.

Femeia a fost prinsă la mijloc, între două mașini. Cadrele medicale sosite la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a o salva. După accident, martorii l-au imobilizat până să vină poliția.

”Șoferul a trecut pe lângă mine, cu un prosop plin de sânge, și spunea la toată lumea că este băut. El a tras mașina mai în colo”, mai spun martorii.

Mesaje de condoleanţe pe reţelele de socializare

”Azi, acum câteva ore, un bețiv cu un Jaguar a curmat viața finei fratelui meu și a cumnatei mele și prietena noastră de familie, Nicoleta Zamfir... Nemernicul, din Popești Leordeni, avea 1,4 la mie alcoolemie. Ea doar coborâse din mașina ei, pe care o parcase lângă casa ei, cu un tort în mâini, și urma să intre în curte... Soțul ei era mai în spate... Nu au văzut, că erau cu spatele.Criminalul a pierdut controlul volanului, nu se știe cauza, poate pentru că a accelerat dintr-o dată, în câteva zeci de metri, a ajuns la 130 km pe oră, intrând în mașinile parcate și prinzând-o pe ea între mașina lui și mașina ei, pe bordură, înspre gard. Mai avea 1 metru să intre în curte.Soțul ei a rămas paralizat pe loc, totul a durat câteva secunde... A ajuns în stare gravă la spital, stingându-se după câteva ore, 2 doar. Colegii ei, medicii (de la Bagdasar Arseni, neuro), au făcut tot posibilul să o mențină în viață, dar Dumnezeu a luat-o. Mâine era ziua ei, împlinea 56 de ani. Era sănătoasă....Dumnezeu să o ierte... Să o odihnească Dumnezeul nostru în pace...Criminalul să fie pedepsit exemplar!”, a scris cumnatul Nicoletei pe o rețea socială.

"Cata lume trebuie sa mai moara sa se schimbe legile în România pentru bețivi si drogați.Numai închisoare pe viata este singura lege care le poate da de gândit nenorociților dacă femeia era omorâtă de caini ..bineînțeles ca mâine toți cainii erau omorâți...dar oamenii care beau și se droghează cu buna stiinta de ce nu sunt luati și duși în adaposturi pe viata ? ...domnilor judecatori unde este legea....Dumnezeu sa o odihnească,condoleante familiei!"

"A fost o vreme cand in Romania nu erau droguri. Avum sunt. Si iata cste victime. Cat de trist. Condoleante!"

"Fiul unei colege cu prietena lui ar fi murit la fel, dacă Dumnezeu nu le dădea răgaz să se indeparteze de masina pe care un asemenea drogat a lovit-o de a devenit daună totală. Nimic nu se intampla fără voia lui Dumnezeu. Iisuse ! Nu ne părăsi ! Greu. Foarte greu. Să fim mereu pregătiți pt moarte. Fiți tari în credință. Doar cu Dumnezeu putem totul."

"Condoleanțe și Dumnezeu s-o ierte!...! Dar, uite că nu ne mai învățăm minte și autoritățile noastre stau cu mâinile în sân și nu au luat nici o măsură radicală, ca să-i stârpească! Musai să se termine odată cu imbecilii ăștia ,care ,de la o vreme, beți și drogați, omoară aproape zilnic ,oameni nevinovați!"

"Dumnezeu sa te ierte, prietena draga! Astăzi trebuia sa te sărbătorim, era ziua ta de naștere, ziua în care ne bucuram și ne așteptai cu drag la tine si cu multa veselie. Ai plecat dintre noi mult prea devreme, mai avem multi ani de sarbatorit. Te vom purta mereu în suflet și în rugăciunile noastre. Nu te vom uita niciodată. Odihneste-te în pace"

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233