dobroge.tv

Live

Interlopul care i-a ameninţat pe poliţişti pe Facebook s-a sinucis în penitenciar. ''Nu mă duc la pârnaie că m-ai prins pe mine drogat la volan''

04 septembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Este anchetă la Penitenciarul de Maximă Securitate Mărgineni, din județul Dâmbovița, după ce târgovișteanul Dragoș Ioan Aurelian, zis Turku, în vârstă de 42 de ani, s-a sinucis. Acesta era condamnat pentru consum de droguri, amenințare și pentru deținerea ilegală a unei arme.

Bărbatul devenise celebru după ce s-a filmat în apartamentul său cu o grenadă și cu un pistol, amenințându-l pe șeful IPJ Dâmbovița de la acea vreme, Adrian Antofie. Bărbatul era supărat că a fost lăsat fără permis pentru că a fost prins drogat la volan, alegându-se cu dosar penal.

Vreau şi eu ca Antofie să vină să îmi spargă şi mie uşa acum. Să nu spună că dau cu cauciuc....vreau să îmi spargă uşa. Sunt pregătit. Dacă e să mă duc la pârnaie nu mă duc că m-ai prins pe mine drogat la volan. Nu, nu, dacă e să mă duc la pârnaie mă duc pentru că te mierlesc, mă. Sparge-mi uşa, dar să fii pregătit când mi-o spargi, nu să vii cu doi, trei inşi. Că degeaba vii cu doi, trei inşi. Aveţi veste antiglonţ? Ia uite-o. Independenţei, H3, et. 1, apartament 2. Vă aştept! Hai, Antofie după mine”, spunea bărbatul în timpul unei transmisiuni live pe Facebook, potrivit adevarul.ro.

La scurt timp, bărbatul a fost săltat de mascaţi şi introdus în arestul IPJ Dâmboviţa. La nivelul Penitenciarul de Maximă Securitate Mărgineni s-a deschis o anchetă în acest caz.

„La data de 3 septembrie a.c., în jurul orei 10:03, polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Moreni au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că un deținut din Penitenciarul Mărgineni ar fi încercat să se spânzure. În urma deplasării la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat, de 42 de ani, care s-ar fi spânzurat în camera de detenție. Acesta a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Cercetările sunt efectuate de polițiști sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița”, precizează IPJ Dâmbovița.

Ioan Dragoș Aurelian zis „Turku" era cunoscut drept un client fidel al procurorilor DIICOT ca şi consumator de droguri.Bărbatul fost condamnat în trecut la 13 ani de închisoare pentru omor, în urma unui conflict cu un alt bărbat pe care l-a bătut, scrie presa locală din Dâmbovița, potrivit adevarul.ro.

Sursă foto: adevarul.ro.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233