dobroge.tv

Live

Abonamente CT Bus, valabile un an

01 septembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Elevii, studenții, cadrele didactice și nedidactice, precum și celelalte categorii de călători care beneficiază de gratuitate sau de reduceri la eliberarea abonamentelor de transport pe liniile CT BUS din municipiul Constanța, vor primi abonamente valabile pe durata a 12 luni. 

Consilierii locali municipali au votat un proiect de hotătâre în acest sens. Viceprimarul Ionuț Rusu spune că, în același timp, va fi efectuat un studiu pentru îmbunătățirea serviciilor de transport în municipiul Constanța. Este vorba despre transformarea abonamentelor lunare în abonamente anuale. 

Ținta celor de la CT BUS este ca toți elevii care folosesc transportul în comun să beneficieze de acel card pe care îl pun la dispoziție cei de la CT BUS, astfel încât să se mai facă un pas important în digitalizarea transportului în comun, iar de aici vor fi preluate date astfel încât să se afle comportamentul de transport al celor care folosesc acest serviciu public, pentru a se putea face o optimizare a traseelor în unele cazuri - astfel încât cei care folosesc transportul în comun să beneficieze de cele mai bune servicii și bineînțeles, de cel mai bun orar, a mai spus viceprimarul Ionuț Rusu.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233