dobroge.tv

Live

Constănţeni, o mamă vă roagă să-i salvaţi îngeraşul de doar 2 anişori. Noah se luptă cu o boală cumplită, “Mame, nu vă opriți nici măcar atunci când toți sunt împotriva voastră!''

Constănţeni, o mamă vă roagă să-i salvaţi îngeraşul de doar 2 anişori. Noah se luptă cu o boală cumplită, “Mame, nu vă opriți nici măcar atunci când toți sunt împotriva voastră!''
31 august 2023
Redactia DTV
Publicitate

O familie din Constanţa trece prin momente cumplite. Îngeraşul lor de doar 2 anişori, cu păr de aur şi ochi ca marea, a fost diagnosticat cu o boală cumplită. Părinţii lui Noah sunt distruşi de durere, dar luptă în fiecare zi pentru a-şi salva puiul. Au nevoie, însă, de ajutor, ajutorul tuturor celor care vor să facă un bine oricât de mic.

Loredana, mama lui Noah, a postat un mesaj prin care povesteşte prin ce boală trece Noah. De asemenea, toţi cei care vor să ajute se pot înscrie în grupul “Together for Noah”, unde sunt postate mereu informaţii cu privire la starea de sănătate a micuţului. Totodată, toţi cei care vor să doneze, o pot face în aceste conturi:

Titular: Ciulei Loredana

RO63BTRLRONCRT0529101901 LEI

RO13BTRLEURCRT0529101901 EUR

Banca Transilvania Constanta

Cod Swift : BTRLRO22

Revolut : 0734526030.

“El este Noah, copil rar, cu par de aur și ochi ca marea.

Noah este cel mai mic copil al nostru care a completat fericirea și armonia din familia noastră, împreună cu frații lui mai mari.

M-am îndrăgostit de el dinainte să îl am, iar el este răspunsul rugăciunilor noastre.

În ianuarie, anul acesta, Dumnezeu mi-a scos în cale omul care avea să învețe creierul lui Noah să efectueze sarcini la care alți copii nu întâmpină dificultate, omul care m-a mângâiat și mi-a spus că am dreptate, Noah chiar are o problemă. Dna Dr. Ionela Ionela Ciocan Stănescu a privit dincolo de aparențe și ne-a deschis orizonturile către ceea ce urma să aflăm.

Tot în Ianuarie un neuropsihiatru din Italia a confirmat faptul că Noah nu se dezvoltă ca un copil tipic.

De atunci zilnic Noah se bucură de terapiile care l-au învățat la propriu să îmbrățișeze, să spună “pa!”, să ne caute cu privirea, să dorească prezența cuiva, să indice orice obiect, etc.

Ne spune că are 2 ani și că îl cheamă Buburuză.

Viața noastră a devenit o terapie și am avut sprijinul câtorva prieteni și a rudelor să putem lupta. Filmulețele pe care le vedeți cu Noah sunt partea frumoasă a viețîi lui și doar așa îmi doresc să fie cunoscut, reprezintă rezultatul muncii unei echipe de oameni. Unii ne-au susținut, alții ne-au considerat exagerați, noi le Mulțumim tuturor.

Credeam că doar asta este lupta pe care trebuie să o ducem, însă curând am aflat ceva ce ne schimbă radical viața. Acum 10 luni Noah a început să aibă simptome de viroză, nimic anormal pt că intrase în colectivitate. Luna următoare la fel, Noah făcea febra iar noi o puneam pe seama virozelor. Lunar Noah avea temperatura care ajungea și la 41 de grade, câte 4 zile pe luna, la fiecare 3 ore.

A fost suspect de leucemie, a fost testat de nu mai știu câți viruși, nu înțelegea nimeni de ce febra. Și de ce nici un alt simptom. Medicul nostru pediatru Dr. Bescuca Raisa - Pediatrie și Pneumologie Pediatrică ne-a fost alături la orice ora, a exclus anumite patologii și a pus o cărămidă la aflarea diagnosticului lui Noah.

A devenit “alergic” la ibuprofen și paracetamol, iar acum doar Dumnezeu îi mai scade lui Noah febra. (Și chiar o face!)

Cum spuneam la începutul postării, Dumnezeu mi-a scos în cale oameni minunați, la fel că Dr Plaiasu din București care ne-a trimis să facem ultimul test în materie de genetică, WGS. Adică tot ce am putea testa noi în materie de genetică.

Noah este al 13-lea din lume care are această boală genetică rară, o boală inflamatorie imunologică.

4 din cei 13 au pierdut lupta până la 3 ani.

Gena responsabilă este DOCK11. A fost descoperită acum 2 ani, nu se știe încă ce tratament funcționează, totul este la nivel experimental.

Pe interesul tuturor afectează sânge, organe care se inflamează și multe altele. Doar un copil a avut și întârziere de dezvoltare. (Noah al doilea)

P.s. Las numele bolii aici în speranța că părinții copiilor deja afectați fac Research și găsesc postarea, astfel aș putea află ce a funcționat la ei și ce nu a funcționat la ceilalți.

#AUTOINFLAMMATORY_DISEASE_MULTISYSTEM_WITH_IMMUNE_DYSREGULATION, X-LINKED; ADMIDX

Vom pleca din țara în căutarea unor tratamente pentru el, ne așteaptă o lupta de lungă durata și sunt încrezătoare că Dumnezeu are deja o soluție pentru noi. ????

Așadar, mame: nu vă opriți nici măcar atunci când toți sunt împotriva voastră!

Sper să vă fie de folos experiența noastră ca să nu Rămâneți indiferenți la semnalele de alarmă pe care copiii voștri vi le dau.

Să fiți sănătoși!

„Noi știm că toate lucrează împreună spre binele celor ce-L iubesc pe Dumnezeu”

‭‭Romani‬ ‭8‬:‭28

Titular: Ciulei Loredana

RO63BTRLRONCRT0529101901 LEI

RO13BTRLEURCRT0529101901 EUR

Revolut : 0734526030

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233