dobroge.tv

Live

Încă o tânără s-a stins la naştere. Ioana nu a apucat să-şi ţină la piept puiul, copilaşul ei nu-şi va cunoaşte niciodată mama: „Fă, Doamne, dreptate!”

31 august 2023
Redactia DTV
Publicitate

La scurt timp după cazul tulburător al Alexandrei, mămica a 3 copii care s-a stins după ce a fost lăsată să moară în chinuri în Maternitatea din Botoşani, un alt caz zdruncină sistemul medical românesc. Ioana, o tânără care a dat naştere unui băieţel, s-a stins din viaţă tot pe patul de spital. Povestea ei este una dureroasă.

Ioana Maria B. împlinise de curând 20 de ani. Crescuse la orfelinat, dar reuşise să scape de acolo fără să o ia pe căi greşite. L-a întâlnit pe Andrei, şi-a întemeiat o familie alături de el şi a rămas însărcinată.

Ioana a mers în urmă cu o lună și jumătate să nască la un spital din România, însă, la 40 de minute după naștere, a intrat în comă indusă după o hemoragie gravă. Vestea a venit ca un şoc printre cei care au cunoscut-o şi toată lumea s-a mobilizat pentru a dona sânge în speranţa că Ioana se va face bine şi-şi va creşte copilaşul alături de partenerul său.

„Ea este Ioana mama lui Yanis, un baietel de 4 săptămâni și prietena mea din copilărie ,am crescut împreuna . Nu pot sa spun doar ca mi se rupe sufletul cand văd prin ce trece și sunt așa departe și nu o pot ajuta . Ea se afla internata la spitalul din Timișoara ,in timpul nașterii a făcut un șoc hemoragic . Este in coma și i au cedat aproape toate organele in afara de inima si creier, are nevoie de ajutorul nostru. ARE NEVOIE DE SÂNGE URGENT !! va rog frumos pe toți cei care puteti sa donați sânge , sa o faceți !!! Ioana se afla la spitalul Județean Timișoara secția terapie intensiva . Se poate dona in orice spital din România. Ioana te iubim și te așteptăm acasă cât mai repede”, a scris, pe 13 august, Rahaela, o prietenă apropiată Ioanei.

Din păcate, după săptămâni întregi în care a agonizat pe patul de spital, Ioana s-a stins din viaţă pe 30 august, la Terapie Intensivă, unde era ţinută în viaţă doar de aparate. Un îngeraş nou-năsut nu-şi va cunoaşte mama niciodată. Ioana mai avea acasă un copilaş de 3 anişori.

Pe reţelele de socializare, curg mesajele de condoleanţe. Oamenii nu înţeleg cum o fată de doar 20 de ani s-a stins după o naştere.

"Cine a greșit ,sper din suflet să plătească!Ioana,am sperat până în ultimă clipă că vei fi bine, ai dat semne că îți revii, dar corpul tau a obosit și după o lună jumate a spus , stop! Dumnezeu să te odihnească și să îți ocrotească copilașii!"

"Dumnezeu să o odihnească! ... Condoleanțe familiei si multa putere"

"Doctori de ..., numai in România vezi așa ceva, suntem tratati mai bine de doctorii străini decât de ai noștri!!!!"

"Fa, doamne, dreptate"

Andrei a vorbit într-un interviu la "Acces Direct" despre tragedia prin care trece. Acesta crede că este vorba despre culpa medicilor şi speră să se facă dreptate.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233