dobroge.tv

Live

Bătaie ca-n ring într-un local de fițe din Năvodari: scandalul ar fi pornit din cauza unui loc de parcare - un bărbat a ajuns la spital

30 august 2023
Redactia DTV
Publicitate

A fost bătaie în toată regula într-un local de fițe de pe o plajă din Năvodari. Doi bărbați, s-au luat la pumni, chiar sub ochii turiștilor. Turistul l-ar fi lovit cu o armă albă pe agentul de securitate, iar acesta a ripostat. Scandalul s-a oprit abia atunci când martorii au intervenit şi i-au despărţit.

Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale localului. Potrivit unor surse din club, turistul s-ar fi enervat după ce bodyguard-ul nu l-ar fi lăsat să parcheze mașina chiar în fața localului. De aici până la o bătaie ca-n ring a mai fost doar un pas.

Martorii spun că după ce l-a lovit cu pumnii și picioarele pe agentul de securitate, turistul ar fi scos și o macetă cu care l-a rănit pe brațe. Cei doi au fost despărțiți de câțiva turiști care au intervenit rapid.

Angajații restaurantului au sunat la 112, iar în local au ajuns medicii și polițiștii. Bărbatul a fost transportat la spital unde a primit îngrijiri medicale. Agresorul s-a ales cu dosar penal pentru tulburare liniștii și ordinii publice, dar și pentru loviri și alte violențe.

„La data de 27 august, polițiștii din Năvodari au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Promenada are loc un conflict între două persoane. Polițiștii deplasați la fața locului au identificat un bărbat de 59 de ani, care ar fi fost agresat fizic pe fondul unui conflict spontan de un bărbat de 43 de ani. Bărbatul de 59 prezenta urme de violență, fiind transportat la spital. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”, a declarat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt IPJ Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233