dobroge.tv

Live

Șeful Poliției Române, la Constanța. A fost prezentată Mădălina Vlangăr, prima femeie care va conduce IPJ Constanța: „Prioritatea mea numărul 1 este siguranța cetățeanului și siguranța străzilor pe care circulă copiii noștri”

29 august 2023
Redactia DTV
Publicitate

Inspectorul General al Poliției Române, chestor principal de poliție Benone-Marian Matei a fost prezent marți, 29 august, la sediul IPJ Constanța pentru a-l prezenta pe noul șef al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, comisarul șef de poliție Mădălina-Sorina Vlangăr.

La nivelul IPJ Constanța se va implementa un proiect pilot prin care se urmărește îmbunătățirea și optimizarea actului polițienesc, activităților Poliției Române. În mod concret, se urmărește o reorganizare structurală. Întreaga structură organizatorică va fi regândită și se urmărește o finalitate concretă. Dorim să conectăm noul sistem la realitățile operative din județul Constanța”, a declarat chestor principal de poliție Benone-Marian Matei, Inspectorul General al Poliției Române.

Acesta a mai precizat că noul concept de Inspectorat Județean de Poliție va reprezenta un  program pilot prin care se urmărește crearea unui model orientativ pentru reconstrucția și reorganizarea tuturor inspectoratelor din țară.

Sunt absolventă a Academiei de Poliție promoția anului 2000, am o experiență de 23 de ani în Poliție, este o carieră muncită de la talpă, am trecut prin diverse domenii în Poliția Română, până ieri am îndeplinit atribuțiile de director a Centrului de Cooperare Polițienească Internațională și de astăzi mă aflu la IPJ Constanța unde am primit misiunea pe care o cunoașteți de la conducerea Poliției Române și de la conducerea MAI”, a declarat Mădălina-Sorina Vlangăr, șeful IPJ Constanța.

Aceasta a menționat că în cadrul Poliției Române sunt foarte mulți polițiști profesioniști și dedicați, iar profesia de polițist se face cu vocație și a mulțumit Poliției Române pentru încrederea acordată.

În această perioadă, împreună cu specialiștii de la IGPR și cu cei de la IPJ Constanța vom face o evaluare și vom veni cu propuneri concrete. Nu vom neglija situația operativă. Prioritatea mea numărul 1 este siguranța cetățeanului și siguranța străzilor pe care circulă copiii noștri”, a mai declarat comisarul șef de poliție Mădălina-Sorina Vlangăr.

Chestorul Constantin Glugă, fostul șef al IPJ Constanța a transmis astăzi că și-a solicitat eliberarea din funcție tocmai pentru a fi la dispoziția organelor superioare care au verificat și vor verifica în continuare toate aspectele legate de incidentul de la Vama Veche - 2 Mai.

După eliberarea din funcție am fost pus la dispoziție și precizez că nu am solicitat încetarea raporturilor de serviciu cu Ministerul Afacerilor Interne. Cred că este important să subliniez acest lucru, adică nu voi ieși la pensie. Voi rămâne în cadrul IPJ, iar conform legilor în vigoare vor fi stabilite anumite sarcini pentru persoana mea”, a declarat Constantin Glugă, fostul șef al IPJ Constanța.


Sursă foto: Dobrogea TV

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233