dobroge.tv

Live

Loredana a cerut să rămână după gratii deoarece se consideră un pericol pentru societate. Avocatul tinerei: „Se așteaptă să primească cea mai severă pedeapsă”

Loredana a cerut să rămână după gratii deoarece se consideră un pericol pentru societate. Avocatul tinerei: „Se așteaptă să primească cea mai severă pedeapsă”
28 august 2023
Redactia DTV
Publicitate

Loredana, tânăra care și-a ucis prietena din copilărie și a abandonat-o sub o bancă din parcul Tosca din Mangalia a cerut să nu fie eliberată deoarece se consideră un pericol pentru societate. Avocatul tinerei a precizat că Loredana se așteaptă să primească cea mai severă pedeapsă, adică 20 de ani de închisoare. Magistrații din cadrul Tribunalului Constanța au decis prelungirea arestului preventiv.

Tânăra care și-a ucis colega la începutul lunii august, la Mangalia, a fost adusă luni, la Tribunalul Constanța, pentru prelungirea arestului preventiv cu încă 30 de zile.

Avocatul Cristian Ion a declarat că aceasta a cerut instanței să rămână în continuare după gratii.

S-a discutat asupra prelungirii măsurii arestării preventive. Loredana a cerut ea să rămână după gratii pentru că nu consideră că trebuie să fie pusă în libertate raportat la cele întâmplate și prezintă un pericol pentru ordinea publică. Din acest motiv, cel mai probabil, va fi prelungită măsura arestării pentru încă 30 de zile”, a afirmat avocatul.

Întrebat dacă clienta sa are sentimente de regret legate de fapta comisă, apărătorul tinerei a răspuns: „Încă după momentul săvârșirii faptei a avut aceste sentimente care se acutizează din ce în ce mai mult. Este sub procedura expertizei psihiatrice și în această perioadă, urmează să fie reexaminată din punct de vedere psihiatric și în baza tuturor probelor se va aprecia în consecință. Ea se așteaptă inclusiv la cea mai severă măsură care poate fi luată de către instanța de judecată. În condițiile în care încadrarea juridică este de la 10 la 20 de ani se așteaptă inclusiv să primească cea mai severă măsură, adică o pedeapsă de 20 de ani”.

Tribunalul Constanța a decis prelungirea măsurii arestării preventive pentru tânără respectivă.

Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, de prelungire a măsurii arestării preventive a inculpatei Atănăsoaie Loredana-Ionela. În baza art. 234 și urm. C. proc. pen, prelungește durata măsurii arestării preventive a inculpatei Atănăsoaie Loredana-Ionela, pe o perioadă de 30 de zile, de la data de 06.09.2023 și până la data de 05.10.2023, inclusiv”, se arată în minuta instanței.

Decizia Tribunalului nu este definitivă și poate fi contestată în termen de 48 de ore de la comunicare.


Sursă foto: arhivă

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233