dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Doi soţi şi-au văzut moartea cu ochii după un accident grav - bărbatul a încercat să-şi protejeze soţia cât mai mult. ''Voi, cei... teribiliști, faceti greşeli, de lăsaţi copii fără părinţi şi părinţi fără copii!''

CONSTANŢA. Doi soţi şi-au văzut moartea cu ochii după un accident grav - bărbatul a încercat să-şi protejeze soţia cât mai mult. ''Voi, cei... teribiliști, faceti greşeli, de lăsaţi copii fără părinţi şi părinţi fără copii!''
28 august 2023
Redactia DTV
Publicitate

Un accident grav a avut loc ieri dimineaţă în Mamaia, în zona Hotel Diplomat. Un tânăr şi-a pierdut viaţa după ce dou maşini s-au ciocnit violent. Bărbatul fusese transportat în comă la Spitalul Judeţean Constanţa, în timp ce alte trei persoane au fost rănite. Oamenii legii vor stabili cine se face vinovat de acest accident.

"La data de 27 august a.c., în jurul orei 07.50, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe aleea Lamia, din stațiunea Mamaia, s-a produs un accident rutier. Polițiștii deplasați la fața locului au constat că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de doi bărbați, de 28 de ani, respectiv 29 de ani. În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul, de 28 de ani, ar fi lovit un al treilea autoturism, condus de un bărbat, de 31 de ani. Ca urmare a accidentului, au fost răniți șoferul, de 28 de ani, și 3 pasageri. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiuniii de vătămare corporală din culpă.", au transmis reprezentanții IPJ.

Între timp, soţii uneia dintre maşinile implicate în accident sunt recunoscători că au scăpat cu viaţă. Cei doi au postat mesaje pe reţelele de socializare în care explică cum s-a produs tragedia. 

"O secunda! Ieri dimineață pentru o secundă mi-am vazut moartea cu ochii, pentru că voi, cei tineri, teribiliști, pentru cei care cred ca s-au nascut cu volanul in mână, faceti greseli, de lasati copii fara parinti si parinti fara copii! Nu va judec ca va distrati, ca veniti din cluburi, dar ganditi-va ca decat sa te urci in masina ta si sa iti omori prietenii si oamenii care ni au nicio vina din jurul tau, cheama un taxi, un bolt, salveaza vieti, nu le curma", a scris Mariana N.

Şi soţul femeii a postat un mesaj în care prezintă detalii cu privire la accidentul rutier.

"Pentru știrile false, pentru informarea voastră, pentru prevenție, vreau sa spun câteva cuvinte!

O dimineata minunata, alături de soția mea, o dimineata în care habar nu aveam ce urma sa se întâmple! O dimineata în care o duceam la muncă, m-a făcut sa nu uit niciodată aceasta zi de 27 august.

Pe bulevardul Mamaia ma indreptam către Navodari, la sensul giratoriu "la Summerland", mi-a ieșit în față cu viteza o masina alba. Nu am avut nici timp de reacție, a fost prea din scurt. Soferul nici nu s-a asigurat. Am apucat doar un metru de frana, si cu mana dreaptă în pieptul soției mele pentru a o proteja cat mai bine m-am izbit de el ca de un zid. Nu am mai văzut nimic pentru ca airbag-urile erau sărite. M-am dat jos din masina în timp ce celalalt sofer striga în gura mare "nu ai vazut bă ca eram deja în sens" cu toate ca era prioritatea mea, iar pe soția mea o auzeam cum striga din masina "unde esti iubire". M.am dus sa o scot din mormanul de fiare. Am avut mare noroc și noi și ei pentru ca în spatele nostru se afla un echipaj smurd care nu se afla în misiune și au intervenit de parca în acel accident se aflau rudele lor. Eroi din punctul meu de vedere. I-am rugat pe ei sa cheme politia și sa vadă ce se întâmplă cu cei din cealaltă masina.

Neacordare de prioritate! Asta a fost verdictul poliției. Nu mi-s-au dat detalii despre celelalte victime.

Cu durere în suflet pentru tot ceea ce s-a întâmplat nu noi am fost călăii, noi am fost victime ale acestui accident. Suntem bine, mulțumim bunului Dumnezeu!", a scris şi soţul tinerei.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233